Péterfy Sándorban keresek jó szülész-nőgyógyászt, ajánlanátok? (tudásbázis kérdés)
Kedves Körtefánk,
Én hasonló helyzetben vagyok, s mivel a 7.kerbe költöztünk, a Péterfyben keresnék jó orvost. Te Anga doktor úrhoz magánrendelésre jártál vagy sztk-ban? Mennyire figyelt oda a terhesség alatt az igényeidre, a kérdéseidre mennyire volt hajlandó válaszolni? Előre is köszi a választ!
Sziasztok!
Bekukkantottam ide és,hátha segít a döntésben:)
Én Anga Doktorhoz jártam a kezdetektől.Első vizsgálatnál megkérdeztem,hogy szülhetnék -e nála?
És Ő aranyosan azt mondta igen.Azt is megkérdeztem,hogy hogyan gondolja az anyagiakat?És elhatárolódott Tőle,nagy nehezen annyit tudtam kicsikarni,hogy ha nagyon adni akarunk,akkor amit gondolunk:)Mindig,minden vizsgálatra hozzá jártam,ha szabin volt meg mondta kihez menjek helyette.A Szülésről annyit,hogy mielőtt megindították volna a szülésemet előző éjjel kislányunk elindult magától éjfél után bent voltunk a kórházban saját lábon,átsétálva:),felvették az adatokat,stb,vizsgálatok Angát felhívták telefonon és egy óra múlva bent volt ez éjjel egykor volt.Háromra Csenge baba megszületett kislámpa fényes félhomályban,cd lejátszóval,halk zenével,és masszázs olajjal kenegetett a szülésznő!Egy álom volt az egész!Nem volt választott szülésznőm az ügyeletesről beszélek.A Dokim és a szülésznő ketten voltak ott Csenge megszületésénél.hangsúlyozom nem volt "lepénzelve"semmi!Utána is tündériek voltak az osztályon is a nővérek is.Én csak pozitívat tudok mondani az egészről.
Tényleg jó fej, én az első terhességem alatt jártam hozzá az SZTK-ba vizsgálatokra, amit az Angának kellett volna csinálnia, és mindig mosolyogva vagy nevetve jöttem ki tőle, nagyon jó fejnek tartottam.
Két éve, amikor szültem a Péterfyben, akkor már nem dolgozott az SZTK-ban és nem láttam a nevét kiírva a kórházban sem.
Én is osztom az előttem szóló véleményét! Én Angánál szültem évekkel ez előtt és rendesen hátrányos helyzetűnek éreztem magam, mert az Ő betege vagyok!
Amúgy kedves volt, de aztán...
Csősz kicsit felületesnek túnik, de ha a jókedélyét nézzük, akkor tök jó fej.
Régen egy másik fórumon azt olvastam, hogy a császárai begyulladnak...
Csősz a Péterfyben van, mert 2 éve nem láttam kiírva a nevét....
Én ott szültem 2 éve,az utoló hónapban már benn is feküdtem. Szerintem semmi gond a választásoddal,én nagyon jól elvoltam :) szinte az összes dokival találkoztam az egy hónap alatt,talán 3 van akihez nem mennék,a többi ok :) (nevet ne kérj hogy kit nem,mert csak arcról ismerem őket)
szülésznőt fogadj ha dokit nem is,úgyis csak ő lesz ott veled,a dokit alig fogod látni,és mivel elég jók szakmailag az ott dolgozók nem nagyon tudsz rosszat kifogni ha az ügyeletesnél szülsz.
jav.
Menj be a kórházba,
Már jeleztem, hogy a szülőszobákon a szülésznő a fontos.
Az orvos csak gond esetére áll a háttérben.
Ment be a kórházba, ölj le a padra, és érdeklődj a kismamáktól.
De a Péterfy azt is megengedi, hogy döntés előtt megnézd a szülőszobákat, ott is át tudsz menni az osztályra, és beszélgess a kismamákkal, akik már megszültek.
A legjobb. :-)
Ott éltem le az életemet.
Nem foghatott ki egyet sem, mert azokat az igazgatók fogják ki, akik nem a betegekért vannak.
Ha meg úgy közelített, mint a mi osztályunkon egy delikvens, hogy az orvos k.... anyjával és Mengelével indított, nos, neki több szempontból is rossz emlékeket idéz a Péterfy.
Dr. Anga-Kis Balázs!
Nagyon aranyos doki! Én hozzá járok! Novemberben ő csinálja a császáromat! Igaz, a havi vizsgálat 6000 ft, a szülésre meg nem mond árat! Annyit adsz, amennyit gondolsz! Igaz, ez nem ingyen van, de nem is mondható túl drágának!
A kórházban meg eddig mindenki nagyon aranyos , és kedves volt velem!
További ajánlott fórumok:
- Pécsen szülész-nőgyógyászt keresek
- Uzsokis szülész-nőgyógyászt keresek
- Salgótarjánba keresek jó szülész-nőgyógyászt
- Jó szülész-nőgyógyászt keresek 18. kerület és környékén.
- Olyan szülész-nőgyógyászt keresek, aki a Szent Imre Kórházban dolgozik, mint szülész, de van magánrendelője. Tudtok ilyet?
- Tud valaki segíteni? Szülész-nőgyógyászt keresek a 9.kerületben aki rendes és nem kér nagyon sok pénzt a szülésért.