Salgótarjánba keresek jó szülész-nőgyógyászt (beszélgetős fórum)
Szia!
Az egyik ismerősöm is Pasztuhovnál szült, ő is meg volt elégedve vele. Bár én nem ismerem őt még személyesen.
Gratulálok neked a babákhoz. Remélem hamarosan nekünk is összejön a baba.
Szia Liza.
Pasztuhovot nagyon tudom ajánlani neked!!Ikrekkel vagyok 26 hetes,mindenben segít,odafigyel,nem kidob 3 perc alatt mindennel együtt(mint pl:Horváth,mert elöször tanácstalan voltam,és hozzá mentem,hát....,)20-40 perc között szoktam bent lenni nála.Igaz hátránya is van,rengeteg betege van,sokat kell várni a rendelőben,Én mindig bejelentkezek pár héttel előre,és szinte az elsők között vagyok.Nekem fontos volt,hogy itt legyek a közeben,mert ugye nálam nem lehet tudni a szülés időpontját,és ha bármi probléma lenne,5 perc alatt beérek a kórházba.A többi dokit nem ismerem.A szülészetei osztállyal kapcsolatban szinte minden kórházban egy ""probléma""" van,de ezt a problémát,csak magánklinikákon tudod kiküszöbölni.....Állitólag a nővérkék rendesek,de ahány nővérke annyi tanács,sokszor ellentmondóak is.Sok sikert,és sok babát!!:))
Igen, ő szerintem is jó orvos. Eddig én is hozzá jártam. Csak nem tudom eldönteni, hogy hol lenne jobb szülni Salgótarjánba vagy Gyöngyösön. Nekem a tarjáni kórház helyben lenne, csak itt nem ismerem az orvosokat.
Te hol szültél?
Sziasztok!
A párommal kisbabát szeretnénk. Salgótarjánban élünk, ezért itt szeretnék találni egy jó nőgyógyászt. Ha tudtok segítsetek nekem, kinek milyen tapasztalatai vannak az itteni orvosokkal, illetve a salgótarjáni kórház szülészetével kapcsolatban.
Előre is köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Pécsen szülész-nőgyógyászt keresek
- Péterfy Sándorban keresek jó szülész-nőgyógyászt, ajánlanátok?
- Uzsokis szülész-nőgyógyászt keresek
- Barátokat keresek Salgótarján és környékéről!
- Jó szülész-nőgyógyászt keresek 18. kerület és környékén.
- Olyan szülész-nőgyógyászt keresek, aki a Szent Imre Kórházban dolgozik, mint szülész, de van magánrendelője. Tudtok ilyet?