Tud valaki Szekszárdon normális szülész-nőgyógyászt? (tudásbázis)
Sziasztok!Még csak tervezzük a babát, de már most szeretnék jó nőgyógyászt találni. Pakson lakom, sajnos az itteni dokikkal nem vagyok megelégedve. Tudnátok egy lelkiismeretes, kedves és szakmailag is kiváló szekszárdi orvost ajánlani!
Köszönöm a válaszokat!
Na most jól benéztem azt a dátumot, tényleg fáradok. :D
Nem gond, az erre tévedőknek legalább lesz egy kis friss info. Viszont ha már elkezdtem új kommentet írni, mindenképp megírom ami most jutott eszembe:
Nevet nem írok, de egyébként hallottam én már Szekszárdon olyan orvosról is (persze hol nincs ilyen), hogy előbb mennék henteshez szülni, szóval minden kismamának javaslom hogy érdeklődjenek!
Én a Juan dokihoz járok és semmi rosszat nem mondhatok róla. A stílusa is jó és eddig nem volt olyan gondom, amire ne tudott volna megoldást. Vele van csak tapasztalatom.
Akiről még jót hallottam, az a Kun doki, konkrétan nála szült egy családtagom legutóbb.
Vannak még többen is akik jók, de most hirtelen nem is jut eszembe ki miért jó. Fáradok már, félig alszom. :-)
Sziasztok!
Tud valaki egy Szekszárdi jó, és türelmes nőgyógyászt? kb. 4-5 hetes vagyok, első babám lesz. Kellene választanom egy dokit, 25 éves vagyok és nem tudom kit válasszak. A Komáromi doktor úrról jókat hallottam csak.
A segítségeteket előre is köszönöm:
Fiatal kismama
Valaki meg tudja mondani, mennyi egy vizsgálat a Kovács Doktornál?
Előre is köszi
Remélem valaki még olvassa ezt a fórumot!
Én Varga doktornak az elérhetőségeit szeretném elkérni,lehetőleg minél hamarabb.
Előre is nagyon köszönöm!
Sziasztok!
Bocsi, hogy beleszólok, ha még nem késő amit írok:
Én is Varga doktort tudom ajánlani, nála szültem idén januárban a kisfiamat. ( Császár lett végül a műtét után minden nap benézett hozzánk, és nem egyszer kérte elnézésemet, hogy nem természetes úton született a kisfiam )Csupa szépet és jót tudok csak mondani róla. Szerintem őt válaszd.
Az igaz, hogy sok kismamája van, de szerintem a lehető legkorrektebb, leglelkiismeretesebb doki.
én Varg doki "rajongó"vagyok.de az Imre doki is aranyos.régen fent volt iwiw-en a Varga doki száma de most már nincs.
ha megkérhetlek zsanci megírnád privibe?!
Tudom! nálam is volt már rá példa (kezelés miatt) hogy legközelebbre a nőgyógyászatra hivott be, akkor én sem fizettem!
és megint kellett mennem akkor megin a magánrendelőbe mentem és csak fele árat kérte el!
Amúgy van olyan magánrendelős doki aki 3000 v. 3500-t kér el!
Nekem sok a 6000 Ft de évente egyszer kibírom, mert mint mondtam, nem akarok vmi undok/bunkó/unszimpi dokihoz járni.
Én 5000-ért voltam a Vargánál, ez nem sok a mai világaba a magánrendelésekre. (Bőrgyógyásznál voltam 1 hónapja 8000 Ft!!!-ért).
Itt valahol olvastam, h a Bakóhoz 6000, + 60000 a szülés. Hát a Vargánál nincs fix tarifa, és mondom, rengetegszer a szülészeten vizsgált, NULLA forintért, a kötelező UH meg csak ott volt, szintén NULLA forintért, holott a magánrendelőjében is van UH
További ajánlott fórumok:
- Békés megyeiek, van e valakinek véleménye, tapasztalata Dr. Jánky Béla szülész-nőgyógyász szakorvosról?
- Kistarcsai kórházban tud valaki ajánlani szuper szülész-nőgyógyász orvost?
- Makói kórházban tud valaki ajánlani jó, megbízható szülész-nőgyógyász orvost?
- Tud valaki katolikus szülész-nőgyogyászt Budapesten?
- Tudja valaki, hogy a veszprémi Kórházban kik a szülész-nőgyógyászok?
- Dr. Hardonyi András miskolci Szülész-nőgyógyászról érdeklődnék, ismeri valaki?