Makói kórházban tud valaki ajánlani jó, megbízható szülész-nőgyógyász orvost? (tudásbázis)
ÖÖÖ, jaaa!
És a szülészet ngyszeti osztályon ill az újszülött osztályon ki NEM dohányzik???? :)
Egyik másik rettenetes bagó szagú volt... :)
én is mondtam hasonlót, de én a mezőre gondoltam szülni menni... :)
Különben meg csak annyit Sről, h ugye ő volt ügyeletben, mikor elindultak a babák....
Mert mi volt 23.-án? Azt nem írtad le!
Akkor jóra gondolok...engem is felb.szott egyszer K. E. Mondtam,hogy ha Ő lesz ügyeletes,tuti nem nyúl hozzám,inkább egyedül szülök! :))
Smeller a 23i akciójáig volt szimpi. Ő volt különben a műtőben a másik K mellett. Kár, h nem emlékszem a mondatra, de a hangnem eléggé árulkodó volt...
Nekem egyszer Krisztiánt is sikerült majdnem fejbe rúgni bal lábbal.... ;) Pedig akkor még nem voltam terhes.... :)
K E az, akire gondolsz. Egy gyökér, mán elnézést.
Az az alacsony,köpcös mogorva?
Szabó doki repesztette meg szülés közben a méhnyakam. Krisztián alig tudott összefoltozni. Én annyira nem kedveltem meg.:))
Én Smeller dokit csíptem még nagyon. Ő volt az ügyeletes mikor bementünk. Minden nap volt hozzám egy kedves szava! :)( ja,nem tudom jól írtam-e a nevét:S)
Aki nagyon nem, az K. Ernő. Olyan hangnemet suhintott meg felém, azt hittem, visszapofázom.
Szabó bácsi meg szimpi télleg, de ő vizsg meg 1x, azt hittem, bef..ok.... de az is igaz, h az ember 'megszokja' a saját dokit, másik meg szinte váratlan lehet....meg a terhesség vége felé oly mindegy néha....
Még a kórházat sem pihentem ki, :(
csajszik jól, köszönik, már most látszik, h mennyire más jellemek. :)
hát, albérlet ügyileg nem volt más választásom.... ha akkor nem fognak ott, tuti túl hamar jönnek. De tényleg túl sok vót mán....
Akkor jókat röhög. ;) Főleg, h könnyű rájönni, én ki vagyok.... :)
(elküldtem amire kiv voltál. 5-6 hét tapasztalata mán valami. :) )
Szerintem egyébként nem várja el feltétlenül a borítékot, bár igaz,h alamuszi nyuszi nagyot ugrik... :)
Megnézném az arcát! :)))
Met ugyan nem tűnik pénzéhesnek,de...:DDD
:D
" Hát, bocsi, tudod, ajánlgattalak orrba-szájba, úh most kapsz 2 tábla Boci csokit... :))) )"
:DDDD
Úgy legyen! :)) Majd levonjuk a kövi szülésnél a borítékból! :DDDD
Szívből gratulálok a babához!!!:)))
És örülök,hogy segíthettem!:))
Vinike pedig a fő reklámszakember.... ;) hehe
Lassan Krisztián fizet neked a jó hír keltésért... :)
Hívd fel a kórházat,és kérdezd meg mikor ügyeletes. Aznap délután,estefelé menj be,nem kell bejelentkezni.
Én végig 3000ft-ot adtam neki,sosem kevesellte. Mivel ez neki munkaidő,így nem is kérhet pénzt,azt mondja mindig,hogy "Amit tetszik gondolni!" :)))
Sok sikert kívánok Nektek,reméljük mihamarabb érkezik a gólya! :)))
Krisztiánban pedig tuti nem fogsz csalódni! Nekem Ő volt az első nőgyógyász,akihez nem gyomorideggel mentem! Ha lesz másik babám,tuti nála fogom szülni!
Pici fiamat Vincének hívják,és egy imádnivaló rosszcsont. Az előző naplóm még nyilvános,ha jól emlékszem abban leírtam a szülésemet is. Ha van kedved,nézd meg.
Amúgy Te merre laksz?
Gratulálok a pici babához!!Igaz már nem is olyan pici:), hiszen nemsoká 2 éves lesz!!
Hogyan hívják a kisfiadat?
Én nála szültem,most 21 hónapos a kisfiam. Nehéz,hosszú szülés volt. Végig bent volt velem a szülőszobán,nem csak akkor esett be,mikor már látszott a feje! :))
A terhesgondozás alatt végig lelkiismeretes,alapos volt,bármit megkérdezhettem tőle. Minden alkalommal uh-ozott is,kérés nélkül adta a fotót is.
Jófej,fiatal,nem pénzéhes. Mivel a kórházban dolgozik,nincs magánrendelése,én mindig akkor mentem hozzá,mikor ügyeletes volt. Annyit raktam a borítékba,amennyit jónak láttam. Szülésnél ugyanígy,sosem mondott árat. Megsúgom,abszolút nem adtam neki sokat,mégis mindig nagyon fogyelt rám. Szóval csak jókat tudok róla mondani!!!
Kérdezz nyugodtan,mi érdekel?
Más lehetőségek!!!
Nincs Makó környékéről senki se a Hoxán?:(
Dehogy nem!!!!Csak nem voltam gépközelben!
Bővebben tudsz valamit írni róla?!
Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Kistarcsai kórházban tud valaki ajánlani szuper szülész-nőgyógyász orvost?
- Dr. Herczeg Szabolcs szülész-nőgyógyász orvosról tudtok valamit? Budapesten a Róbert Magánkórházban dolgozik
- Tudja valaki, hogy a veszprémi Kórházban kik a szülész-nőgyógyászok?
- Tudnátok Egerben egy megbízható szülész-nőgyógyászt ajánlani, illetve egy gyerekorvost?
- Szült már valaki Dr. Hernádi Balázsnál, a János kórházban szülész-nőgyógyász? Kinek mi a véleménye, tapasztalata?
- Budapesten a IV. kerületben vagy a János kórházban keresnék megbízható, jó szülész-nőgyógyászt!