Szült már valaki Dr. Hernádi Balázsnál, a János kórházban szülész-nőgyógyász? Kinek mi a véleménye, tapasztalata? (beszélgetés)
7. pumbilla
2014. febr. 15. 10:59
Beszélnek vele. Az nem jelenti közel sem azt,hogy öt választanám .
Egyébként meg csak magán praxissal rendelkező orvos jöhet számításba,nálam.
Köszi a segítséget !
6. miluss
2014. febr. 15. 07:07
Nem tudom, hogy van-e maganrendelese. Mint mar emlitettem eleg fiatal, szerintem nem alakult ez ki még nala.
Elerhetoseget sem tudok, csak annyit h. a Janosban van.
Egyebkent 1 velemeny alapjan valasztanad őt? ez kicsit furcsa azert, de te tudod!
5. pumbilla
2014. febr. 13. 15:46
Szia,kedves forumindito . Esetleg privát rendelése is van a dokinak ? Terhesgondozast végez? Elerhetoseget meg tudnád adni?
Előre is köszönöm!
4. miluss
2014. febr. 5. 19:13
Bennem elég mély nyomot hagyott, és kiváncsi vagyok másnak milyen volt vele szülni:)
3. miluss
2014. febr. 5. 19:11
igen megvoltam vele elégedve, csak érdekel a többi anyuka véleménye is. Elég fiatal orvos és szeretném tudni kinek milyen érzése/benyomása volt vele kapcsolatban.
2. c5049c4d76 (válaszként erre: 1. - Miluss)
2014. febr. 5. 17:59
Ne haragudj, érdemben nem tudok hozzászólni.de ha már túl vagy mindenen miért érdekel milyen doki? ott akkor amikor kellett jelen volt meg voltál/vagy elégedve vele akkor minek mások véleménye tapasztalata.?
1. miluss
2014. febr. 5. 17:46
mi nala szultunk 6 hete. minden rendben ment, nagyon rendes volt!Nem fogadtuk fel. Valaki még szült nála, ismeri?
További ajánlott fórumok:
- Kistarcsai kórházban tud valaki ajánlani szuper szülész-nőgyógyász orvost?
- Makói kórházban tud valaki ajánlani jó, megbízható szülész-nőgyógyász orvost?
- Dr. Herczeg Szabolcs szülész-nőgyógyász orvosról tudtok valamit? Budapesten a Róbert Magánkórházban dolgozik
- Tudja valaki, hogy a veszprémi Kórházban kik a szülész-nőgyógyászok?
- Ismeri valaki Dr Szabó Andreát, a kistarcsai kórházban szülész-nőgyógyász, van valahol magánrendelése?
- Budapesten a IV. kerületben vagy a János kórházban keresnék megbízható, jó szülész-nőgyógyászt!