Dr. Csuha Lajos orrplasztika vélemények (beszélgetés)
Szia Bogesz,
Bár már régi a kérdésed, azért írok, hátha valakinek segít.
Nekem Csuha Lajos csinálta az orromat, zárt orrplasztika volt, mert nekem a csúcsán nem kellett semmit változtatni, csak a formáján, volt rajta egy göb és kértem, hadd legyen egy kis csúszdaszerű lejtő is benne :)A doktor hangsúlyozta, hogy semmi olyat ne csináljunk vele, ami természetellenesen hathat, tehát figyelembe kell venni az arcom formáját is.
Maximálisan elégedett voltam a dokrot úrral.
Első konzultáció ingyenes volt, nagyon hamar kaptam időpontot a műtétre is. A klinika full extrás volt, a személyzet úgyszintén. A laborokat a rendelőjében csinálták meg, a műtét napján 1 órával hamarabb kellett érkeznem, akkor fizettem ki a teljes összeget is.
Az altatástól féltem kicsit, de annyira jó érzés volt úgy felkelni, hogy annál, ami volt már csak jobb lehet :)
A klinikán kaptam fájdalomcsillapítót, amiből 1 db-ot vettem be, haza is kaptam egy egész doboz cataflamot. Volt TV a szobában, az ügyeletes nővér egész este lelkiismeretesen benézegetett hozzám, kérdezte minden órában kb. hogy érzem magam.
Az éjszaka jól telt, de azért vártam már a másnapot, hogy hazamehessek.
Na de másnap jött a tampon kiszedése az orromból, huh a legrosszabb és legfájdalmasabb része az egész procedúrának. Hát én nem gondoltam volna, hogy ennyi vatta befér valaki orrába :D de kibírtam és reggeli után már mehettem is haza szigorúan kísérővel.
A lábadozás is sima ügy volt, a doktort bármikor felhívhattam, megkaptam a számát, de egyszer sem kellett hívni.
A gipsz levételekor is maximálisan kedvesek voltak, örültek velem az eredményeknek.
Szval egy szó, mint száz, ma is nála csináltatnám ha kellene :)
Sziasztok!
Azoknak a véleményére és meglátásaira lennék kiváncsi, akik az orrukat Csuha Lajosnál operáltatták :) Meg tudnátok osztani nektek mi volt a tapasztalatotok illetve elégedettek voltatok a végeredménnyel?
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Rezek doki mennyiért csinál most egy orrplasztikát?
- Dr. Csuha Lajos orrplasztika