Dolgozott már valaki pennyben, ha igen mik a tapasztalatok? (beszélgetés)
2 boltnál van tapasztalatunk, valamint az ügyvezető titkárnőjével beszéltem.
Innentől általánosítok. Ezért írtam, hogy elnézést a kivételektől, de nem hiszem, hogy sokan vannak. Manapság a fúrás, nyalás nagyon megy az embereknek csak azt nem veszik észre, hogy ettől nem lesz magasabb a fizetésük, saját magukat nem túl szerencsés fényben tűntetik fel, és őket is kicsinálja majd valaki...
Ezt nekem írtad?
Tudom, ho9gy strapás, de az ott dolgozók többsége tapasztalatom szerint primitiv, így kicsit sem hat meg, hogy mit kell csinálniuk.
A mi Pennynkben sajnos inkább az lehetne a szlogen:
"Szolgáltatásaink: friss, olcsó, jó termékek - Ön ezek közül kettőt választhat" ...
Móriczka szavaival élve: "És egyébként meg mindenütt dolgozni kell szerencsés vagy hogy van munkád sok szerencsét és BUÉK"
Igaza van. :)
(amúgy én is pennys vagyok, csak nem üzletben dolgozok. :))
Én nem dolgoztam ott valószínű nem is fogok de viszont törzs vásárló vagyok ,nagyon szeretek oda járni vásárolni.
És igaz amit hirdetnek friss olcsó és jó :-D
Itt a mi pennynkbe nagyon kedvesek az eladók én mint kívül álló azt látom hogy nagyon nagyon sokat dolgoznak már csak azért is mert kevesen vannak így mindenkire nagyon sok munka jut és kevés szabad idő.
Azt kívánom neked hogy továbbra érezd ott jól
magad :-)) És egyébként meg mindenütt dolgozni kell szerencsés vagy hogy van munkád sok szerencsét és BUÉK
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek kéz és lábápolás, műkörömépítés kidolgozott tétele?
- Dolgozott már közületek valaki kínai étteremben?Igaz, hogy koszosak és köpködnek?
- Dolgozott már valaki a Lidlben vagy Pennyben? Mik a tapasztalatok?
- Valaki dolgozott műkörmösként a terhesség alatt?
- Dolgozott már valaki középsúlyos értelmi fogyatékosok között?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?