Dolgozik köztetek valaki napi 12 órát a hét 5 napján? (tudásbázis kérdés)
tanulunk közlekedni.De a suli mellett van a pékség ami nagy megnyugvás ha hazaengedik tanítás után.
Ha tud már egyedül közlekedni a gyerek, akkor igen. Kell a pénz, így nem nagyon válogathatsz.
nézd csak mit találtam:D
SZEGED
Utógondozó koordinátor
[link]
jó éjt,és köszönöm a válaszokat.
Publikus!
Éttermezem.
A gyerkőc meg az apukájával van. Van Neki olyan is!;)
Rengeteget dolgozom, jövök-megyek, bankolok, 'küzdök' a szállítókkal, rengeteget idegeskedek, intézkedek, esténként meg beállok dolgozni!
Azért ez sem leányálom!
És az publikus, hogy mit csinálsz? És éjszaka ki van a gyerekkel?
akkor összegezve,ha el is vállalom nem lehet sokáig csinálni egy ilyen melót.megalázóan keveset fizetnek,hulla fáradtan érek haza,és a ház körüli munkát lehetetlenség lesz elvégezni.Vagy főzök este,vagy a gyerekkel vagyok.Én tényleg ennyire vonzom a szart vagy mások is ilyen helyzetben vannak?
Szerintem is más, könnyebb az otthoni munka. Nincsenek határidők, főnök, kollégák, nem kell időre menni, megfelelni, megjelenni, stb.
Mondjuk - mint mindennek - ennek is van előnye és hátránya.
Oké, de otthon magadnak, nem? Nem másnak vagy a csicskása, meg pattogsz a vevőknek.
Az otthoni melót ne hasonlítsd ahhoz, ha máshol kell dolgoznod, otthonon kívül:)Tizenéves otthoni meló van mögöttem, kinti meg pár év.
Szerdán minden elválik.akkor lesz a próbanapom.
minden elismerésem a Tied.
hát igen de azt a munkát nem kaptam meg.Szeptember óta készültem arra.Mert teljesen úgy jött le nekem,hogy én fogom kapni...ember tervez...
Akkor figyelj!
Én 3 éve így dolgozom!
Fél8-tól 4-ig, fél5-re ott vagyok az oviban, én is viszem, majd este fél9-kor 'altatás'! Este9-től újra dolgozom, hajnal 2-ig!
Ez van!
Mondjuk szerencsés vagyok, mert a magam ura vagyok a munkámban, de dolgozom!
És igen, vannak kényszerhelyzetek is! A mai világ sajnos ilyen!
Azt se feled, hogy nem mindegy, hogy egy munkahelyen ki melózik: a stabil, tapasztalt, hétpróbás vagy egy akárkinek az akárkije, akit be kell tanítani, és fel kell építeni újból(ha egyáltalán fel lehet).
Annak nincs aki gyereket szül és nevel, és valóban nevel, nem csak másra testálja, vagy az utca nevelje a gyereket "anyuka" meg éli világát. Hát nem.
Sose szabad így felfogni. Örülj neki, hogy nem kerültél az ilyen emberek társaságába:) Ennyi, és nem több.A te nyereséged, az ő veszteségük:)
Tévedsz. Egy gyerekes ember nem teheti meg.
gondolhatod mekkora pofára esés volt amikor megtudtam.
Az ilyenekkel ne foglalkozz, még gondolatban sem.Lépj tovább.
Nagyon számítottam egy melóra itt ahol lakom,hónapokig vártam rá,de a finisben egy olyan ember kapta meg az állást aki a főnök jóbarátja.Teljesen mindegy volt,hogy rátermett-e az állásra vagy sem.
Van, hogy 16 órát is!;) Szokás kérdése!;)
Kisgyerek mellett is megoldható, de nem túl szerencsés.
nézem minden nap de erre Szeged felé nem igen van a szakmámba illő.már nagyon sok helyre küldtem önéletrajzot,de rá kellett jönnöm,hogy ha nincs ismerős akkor munka sincs.Szinte csak ismerős által lehet bejutni munkahelyekre.
Vendéglátónál össze tudod szedni azt a pénzt amire itt gondolsz, sőt többet is.
Nehogy kevesebbet mondj! Már ha egyáltalán megkérdezik, hogy mit szeretnél.
De tényleg, 80-ért baromság elvállalni.
A Szárnyas Fejvadászon egy csomó ilyesmiket keresnek, meg 35 évesen még tudsz vendéglátózni(feltéve ha nem vagy keresztény, mert akkor nem lehet), 40-en felül már nem fogsz tudni.:)
DE! Kérjed csak és lehetőleg felfelé licitálj. Tulajdonképpen az életedet ott fogod tölteni és este bezuhansz az ágyba. Hátrahagyva a szeretteid, a családod.
Valamit valamiért, legyen értelme legalább.
További ajánlott fórumok: