Van köztetek valaki, aki Ausztriában dolgozik? Milyen munka? (tudásbázis kérdés)
Murau környékére, és Salzburg tartományba viszonylag könnyű kikerülni. Burgenlandban viszont nehéz az elhelyezkedés.
Murauban kifejezetten keresik a magyarul tudó recepciósokat, mert ott sok magyar megfordul.
Salzburg tartományban viszont jobbak a fizetések.
Érdemes munkakeresés címén 1 hetet eltölteni a megcélzott régióban, és személyesen megjelenni a fellelhető munkahelyeken, mert az osztrákoknál ez jó benyomást kelt.
Emellett tudni kell, hogy ők nem nagyon szeretnek recepciós munkakörben dolgozni, éppen ezért szeretik kiadni azt a vendégmunkásoknak.
Ezt kint dolgozó emberektől tudom.
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy esetleg van-e itt vki, aki már dolgozott Ausztriában recepciósként, vagy hallott bárminemű infót róla?
Köszönöm szépen előre is! :)
Egy volt kolléganőm nemrég jött haza, és azt mondta, hogy lenézik a magyarokat, a fizuja 1100/EUR volt havonta, de a szállást étkezést megkapta azon felül.
Ő szobalányként dolgozott Salzburgban.
További ajánlott fórumok:
- Csak akkor jár Ausztriából GYES, ha én is kint dolgozok náluk, vagy már akkor is jár, ha a férj dolgozik kint?
- Valaki aki Ausztriában dolgozik, tudna nekem segíteni? Ausztriában is úgy történik a fizetett szabadság kiadása, ahogy itthon?
- Van akinek az ismerőse Ausztriában dolgozik mezőgazdaságban?
- Dolgozott/dolgozik kint valaki Ausztriában Au-Pair-ként?
- Nyáron Ausztriában szeretnék 2 hónapot dolgozni. Van köztetek kinn dolgozó, aki néhány tanácsot adna?
- Nincs köztetek véletlen olyan, aki Békéscsabán a Bb bankműveleti kp-ban dolgozik? Milyen a meló? Munkarend, fizu...stb