Dolgozik itt valaki a lidl-ben? Lenne egy pár kérdésem. (tudásbázis)
Jelenleg valaki dolgozik a Lidl-nél?
Boltvezető helyettesnek vennének fel.
Mi a helyzet ottan?
Nincs ismerősöm akitől megkérdezhetném, de visszaolvasva a fórumot, hát nem tudom.
Változott azóta valami?
Sziasztok!
Jelentkeztem a lidl-be és felvettek 6 órás dolgozónak.El kell mennem Tiszaújvárosba.Tényleg kifizetik a benzint.Ebben a hónapban 4 napot dolgozom majd elvileg márciusban már kapok fizetést?Tényleg rossz ott dolgozni?Jelenleg 13 órát dolgozom Cukrászdában 2 nap meló 2 nap pihi ennyi negatív kommemttől komolyan elgondolkodtam érdemes-e váltani jelenleg tanulok Boltvezetőnek és ha átmegyek a Lidlhez akkor szeretnék előrelépni.Vélemény?
Sziasztok.
Én is jelentkeztem Lidl-be. (4 órás)
Pár nap múlva megyek is interjúra.
Annyi problémám van,hogy délutánonként tanfolyamra járok. Ha ilyen össze-vissza van a beosztás akkor mi lesz?
Rugalmasak?
Lidlben szeretnétek dolgozni? ez a vicc pontosan a lidlről szól:
A róka és a farkas összefognak, hogy megverjék a nyulat, mert miért ne.
Róka:- te farkas, verjük meg a nyulat!
farkas:- jó, de miért?
róka:- kérjünk tőle cigit. ha füstszűrőst ad, akkor azért; ha nem füstszűrőst, akkor azért.
Odamennek a nyúlhoz és kérdezik:- nyúl! van cigid?
Nyúl:- igen, milyet kértek? füstszűrőst vagy nem füstszűrőst?
Mire a róka:- nézd mááá' nincs rajta sapka!
Azok, akik emlékeznek tudják, hogy ez Hofi. És mégis beleillik a mai időkbe.
Jajjj, félreérthetően írtam. Téged hurrogot le az, aki a németországi dolgokat írta.
Én, ahogy idézted is, a mai magyar valóságot írtam, meg hogy sok sikert a megbeszéléshez.
Jah egyébként 3hónapja vagyok ott. Egyelőre csak hétvégésként, de most ez tökéletesen jó, hogy biztosított legyek.
Kiadják a szabit mikor kérem, akkor pisilek, iszok amikor akarok. Mindig megkapjuk a szünetet napközben. Bármikor ha nincs sor kiugrálhatunk a kasszából, sőt a nagyon bagós kollégák nap kimehetnek cigizni is. Nincs az, hogy nem baj ha mensizel, maradj a kasszában, vagy nem jár a kajaszünet, mert nem és kész. A beosztást is időben adják, úgyh nincs velük gond.
Szia! Az én általam indított témához szóltál hozzá.
Volt egy hozzászólás:
9. heatherhanga 2010-03-02 19:33
Olyan mentalitású, hogy csak akkor menj oda dolgozni, ha már végképp nincs mit enned. Pár évvel ezelőtt kitört egy botrány Németországban, mert a dolgozókat kamerával figyelték, hányszor mennek wc-re, stb. Meg ha jól emlékszek a betegállományokkal is volt gond, arról is listákat vezettek, miközben a munkáltatónak semmi köze hozzá, hogy miért van az ember betegállományban. Most meg többen (6-8) meghaltak Ausztriában és Németországban a halálosan mérgező sajtjuktól. Ha tudsz németül itt egy lista a viselt dolgaikról:
Erre Te ezt írtad:
Ez Magyarország, nem Németország. . .
Lidl-t nem ismerem, mint munkáltató, DE ismerek vagy nyolcvan MAGYAR céget. Betegállomány, táppénz, szabadság nincs. Örülnek a dolgozók ha minimálbérre vannak bejelentve, 8 órában, és nem csak 4-be. Természetesen a munkaidő rugalmas. Napi 8 órától kifulladásig. Van, ahol heti 6 nap. . .
Örülj, hogy te nem ismered a mai magyar valóságot.
(válasz heatherhanga 9. hozzászólására
Én ugyanerre ezt:
Muszáj a lakáshitel miatt valami, meg a Gyed miatt mert kb 2év múlva esedékes és kell, hogy meglegyen a biztosított napjaim száma.
Lehet, hogy nem jó hely, de én sok kaka helyen voltam már. Ódákat lehet zengeni minden boltról.
(válasz heatherhanga 9. hozzászólására)
Tehát nem hurrogtalak le :DDD
Szia!
Nem te voltál pár hónappal ezelőtt, Lidl-s megbeszélés előtti kérdéssel, akit valaki lehurrogot?
Ha igen, akkor örülök, hogy bejött a meló. Ha nem te vagy, akkor is örülök :-DD. Na, ezt jól megírtam.
hát ez az hogy én sem tudom....
ez a késő délutáni beosztás nekem nem lenne jó.
még meggondolom,remélem lesz majd erről tájékoztatás
köszi
Van mindenféle beosztás. Viszont vannak kollégáim, akiknek ez csak a másodállása és van olyan is aki fősulizik.
Megbeszélik a főnökkel, hogy hogy van elfoglaltságuk és úgy kapják a Lidl-s beosztást.
Azt viszont már neked kell tudni, hogy szeretnél-e váltani. Ez sem kockázatmentes. Attól függ, hogy kijössz-e majd a kollégáiddal, a főnökeiddel.
csak azért kérdezem mert nekem van egy kisfiam és az nem lenne jó ha délután 4 után még dolgoznék,van ilyen beosztás is hogy mondjuk 2től-fél 7ig vagy 6ig?a heti 2 napért tényleg jó az a 40000 :-)
nem tudom hogy kockáztassam-e a jelenlegi munkám ezért?:-/
Én hétvégés vagyok. Csak heti 2napot dolgozom. Ez kb. 40ezer. szerintem heti 2napra jó, mert ha belegondolsz máshol heti 5-6napért kap az ember 60-80-at.
A többieket nyilván nem kérdezem a fizujukról.
A 4óra. 6óra azt jelenti, hogy 4órában jelentenek be, vagy 6-ban, esetleg 8-ban. De mivel jobb a fizu mint máshol így a 8órá bolti dolgozó kevés, a 8órásak inkább a vezetők.
Nincs délelőttös műszak, hanem össze-vissza van. A lényeg, hogy a 4hónap végére meg legyen a munkaszerződésben szereplő óra számod.
Lehet, hogy egyik nap csak négy órát, dolgozol, de a másik nap meg 10-et. Lehet, hogy egyik nap 6-tól fél 3-ig, vagy, de a másik nap, csak 10-től 2-ig. ez jó, mert van szabadnapot hétköznap is, de van szabad hétvégéd is, dolgozol délelőtt is, délután is, köztesben is. Közben tudsz ügyeket intézni és mindig tudod időben a műszakbeosztásod.
További ajánlott fórumok:
- Van köztetek olyan aki villamosmérnökként dolgozik? Volna egy kérdésem
- Van itt valaki, aki gyógyszertárban dolgozik? Lenne egy kérdésem.
- Van itt valaki aki az auchanban dolgozik? Kérdésem lenne:-)
- Dolgozik valaki az OTP-nél, lenne egy kérdésem?
- Sziasztok! Dolgozik valaki ügyfélszolgálaton? Mind1 milyen területen, a lényeg hogy Bp-n legyen. Kérésem/kérdésem lenne!
- Van valaki aki plázában dolgozik egy üzletben? Kérdésem lenne