Disney ruhák vásárlása vaterán, tesz-veszen? (beszélgetős fórum)
Ritkán veszek Disney-s cuccot mert aránytalanul drágábbak és néha még a minőségük sem olyan jó.
Most vettem két Eperkés felsőt és egy Hello Kitty-s harisnyát "mesebirodalom" nevű felhasználótól jó áron, nagyon gyors, kedves volt és nagyon szépek a ruhák is, jó az anyaguk is.
De pl. egyszer dőltem be a C&A-ban hercegnős bugyinak, soha többet. Ugyanolyannak látszott mint a 10-es csomagolású színes minta nélküli amit mindgi veszek, mégis sokkal gyatrább anyaga volt, pedig több mint duplájába került :(
Most nézelődtem ovi kezdés miatt?Hát sok szép ruhát találtam csak sajnos a méretünkben nincs.Korunkhoz képest kisebbek vagyunk és a legtöbb ruha még nagy.
ti hogy vagytok ezzel?
Ki hol szerzi be a kedvenc mesehősös ruhadarabokat?
Ti vettetek már disney-s ruhákat?Thomas,Scooby-Doo,Verda,Micimackó,Mickey egér,Tigris és társai.
Ha igen,kitől és hogy voltál vele megelégedve?
További ajánlott fórumok:
- A Vateráról és Tesz-Vesz-ről sorra lépnek le az eladók, mivel bevezetik a listázási díjat!
- Méz vásárlása közben, hogyan/miről ismerhetem fel, hogy a méz eredeti vagy hamisított?
- Házszám vásárlása
- Autó vásárlása kereskedőnél
- Mernétek Tesz-veszen, Vaterán MBT cipőt venni? Eredetinek árulják....Tapasztalat?
- Bieco márkájú zenélő bilit keresek a kisfiamnak. Sehol nem kapok. Még a tesz-veszen és a vaterán sincs. Segítsetek, hol tudnék venni?