Mernétek Tesz-veszen, Vaterán MBT cipőt venni? Eredetinek árulják....Tapasztalat? (tudásbázis kérdés)
Ha valaki pénzt szeretne erre - MBT cipőre - áldozni, csak eredetit vegyen!!!
Teljesen igaza van kricat-nak!
a "hinacipővel" vigyázni kel. Az MBT nem csak attól MBT, hogy homorú a talpa.
Próbáltam már MBT-t, próbálam már kínaiban hintacipőt(aminek kiegyenesedett a talpa ha ráléptem), és próbáltam már valami más néven futót is a Humanicban. Ég és föld.
van egy mbt-hez hasonló márka, jóval olcsóbb érdekel valakit a neve? priviben kérdezzetek rá és megírom köszi
Andi
Elküldtem mindenkinek privátban a címet.
Ha még érdekel valakit, szívesen elküldöm neki is. Azért nem írom ide ki, mert nem tudom, hogy reklámnak minősül-e.
Köszönöm a válaszokat!
Én is abban bízom inkább, hogy eredeti, aki 1 db-ot árul. (megvettem mégsem hordja).
Abban viszont aki több modellt minden méretben árul, nem annyira bízok....
Állítólag sok a hamisítvány.
A félárú bolt engem is érdekel...
Kedves Szuzy48!
engem érdekelne! :)
előre is köszönöm
Szia!
Az MBT-nek van félárú boltja Pesten, ahol kifutó modelleket árulnak, és éppen a felébe kerül, mint a többi üzletben.
Ha érdekel, megírom szívesen privátban hol van.
De bárkinek megmondom, ha valaki mást is érdekel. :)
Szia! Én sokat vaterázok és úgy vettem észre, hogy olyan mbt-ket árulnak amiket megvettek és mégsem használnak. Nekem ismerősöm vett innen már nem is egy mbt-t, de elötte elment az mbt pontba, adta az ártatlant, felpróbálta a cipőt, kiválasztatta legmegfelelőbb méretet, majd mondta, hogy gondolkozik rajta és megvette a vaterán jóval olcsóbban :))) Egyébként eredetieket árulnak, mivel ha átvernek nyugodtan jelentheted és megbüntetik az eladót.
De igazuk van a többieknek nem árt előtte elmenni egy pontba és megnézetni hányas méret kell neked.
MBT cipőt ne vegyél kipróbálás nélkül, egy mbt pontban 20 perc míg megtanítanak benne helyesen járni, állni, felvenni, levenni, és tisztességesen kiválasztani a számot. Ha mozog benne a bokád, vagy nem passzol, akkor értelmét veszti.
Tavalyi divatú mbt-ket meg valahol lehet kapni olcsóbban.
27-32 ezer körül adják az amúgy 50-60 ezer ft-os cipőket. Ha eredeti (mert ugye ezt állítják) akkor a méretnek egyeznie kell...
Én nem mertem eddig venni, reménykedek benne, hátha valaki vett már (itt a Hoxán) és meg tudja mondani hogy tényleg eredeti-e.
Jókor teszem fel én is a kérdést, mikor mindenki alszik :-)))
Na majd holnap....
További ajánlott fórumok:
- A Vateráról és Tesz-Vesz-ről sorra lépnek le az eladók, mivel bevezetik a listázási díjat!
- Ki szokott tesz-veszelni, eladni nézelődni?
- Győri vagy Győr környéki tesz-vesz-eseket keresek vannak?
- Rendelt már valaki aukciós oldalról eredetinek vélt parfümöt, a bolti ár töredékéért?Mik a tapasztalatok?
- Disney ruhák vásárlása vaterán, tesz-veszen?
- Bieco márkájú zenélő bilit keresek a kisfiamnak. Sehol nem kapok. Még a tesz-veszen és a vaterán sincs. Segítsetek, hol tudnék venni?