Diétás ételekkel kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok? (tudásbázis)
Semmi féle nyers gyümölcsöt ne egyél,a zsirban sült dolgokat kerüld,vigyázz a turmixokkal is. Amit csak lehet a sütőbe süssd Pl: fasirt, rántotthús, alma, ha K betüs zöldségeket főzől ne
takard le,rakott dolgok nagyon jók és mindent csak habarjál ne rátással készitsed.
JOBBULÁST
Szia,
Szerintem Neked érdemes lenne egy hivatásos dietetikus tanácsát kérni.
Én a szülés után úgy néz ki epeköves lettem. Körcseim nincsenek de sokat fáj a gyomrom bizonyos ételek után.
Úgyhogy mielőtt fogyózni kezdek csinálok egy tisztítást. ( máj, epe stb.)
Bízom benne, hogy utána könnyebb lesz a fogyókúrám is. Terhesség után gyakoriak az epe problémák.
Miket szoktál enni? Én azt tanácsolnám, hogy pár napig táplálkozz úgy ahogy eddig. Írd fel egy kis lapra, füzetbe, akárhova... és mondjuk négy ilyen feljegyzett nap után ülj neki és nézd át, hogy mi az, amitől meg tudnál szabadulni vagy le tudnád cserélni valami másra.
Ajánlom még, hogy esetleg kalória számolással próbálkozz. Azt tudod a saját szervezeted igényeihez alakítani és tapasztalatból mondom, hogy eredményes is.
Hajrá ;)
ÉN inkább azt kérdezem, hogy egyáltalán mit ehetsz?
Gyümölcs, csirke, saláta ami így hirtelen eszembe jut.
Sziasztok, le szeretnék adni pár kilót, mert már a kisfiam leválasztotta magát és apad a tejem és így nem kell annyira vigyáznom.
A bökkenő csak az, hogy az epém kissé lusta így már lassan 9 éve diétázom, hogy ne legyenek görcseim és gyomorbántalmaim. Szóval 9 éve nem eszek paprikát, uborkát, hagymát, retket, káposztát, babot. A sülés után ételallergiám lett így nem ehetek továbbá tojást, sertés húst, halat, sárgarépát, paradicsomot, körtét, olajos magvakat.
Ezek tudatában adjon valaki tanácsot, mit egyek, hogy lefogyjak?
További ajánlott fórumok:
- Repülő úttal kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?
- 16. heti AFP vizsgálattal kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?
- Felmondással kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok? Sürgős!
- Cipő garanciájával kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?
- Mávval, utazással kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?
- Huggies pelus méretével kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?