DELL Inspiron mini 1018-as netbook-ja van vkinek?Segítsék kellene! (tudásbázis)
Látom,nem rohanták meg a fórumot :)
Nos,ő lenne az:
StarterBackgroundChanger. Verzió: 0.7.0.0
Én is karácsonyra kaptam, nekem ződet hozott..:DD
Egy progit, mondom, nem kell új op rendszer:) jaj, ez olyan, mint 1 hirdetés.."mióta ezt a progit használom, teljesen megváltozott az életem..":DD
Én is imádom:D Neked milyen színű van?
De amúgy tényleg megoldható..Apukám rakott rá valamit, amivel bármilyen képet beállíthatok rá.
Igen,ez van rajta és ezen ugye tiltott egy csomó funkció.Többek között az olyan rém egyszerű dolog is,mint a háttérkép megváltoztatása. :(( Xp nekem elég elavult,de még gondolkodom mi legyen :S
Köszi Nektek!! :))
A garancia -azaz hivatalosan szavatosság!- elvileg kampó, de senki nem mondja meg, hogy meghebredáltad a cuccot, mert a szerviz elég "kretén" - kócos,kordbársony nadrágos és pulóveres informatikusok munkahelye...ha érted mire gondolok.
Ha "baj" lenne vissza a régi oprendszert oszt jónapot.
Szia! :)
Nem,sajnos kiderült,hogy ennek a gép típusához esetemben semmi köze.Starter van a gépemen,és azon tiltott a háttér megváltoztatása :((( Zavar,de ez van,a gépet imádom! :))
Köszönöm azért neked,aranyos vagy!! :)
Sziasztok!
Akinek ilyen netbook-ja van és tud segíteni,nagyon megköszönném,ha írna.Ismerkedem vele már napok óta,de egy dolgot nem tudok megoldani.A háttérképet nem tudom megváltoztatni.Csak a gyári Windows-kép van.Én egyedit szeretnék.De nem találok rá megoldást.A Vezérlőpul-Beállítások-Megjelenés... kilőve,itt nincs ilyen opció sajnos.A megnyitott képeket sem tudom a szokott módon kitenni,nem csinál semmit.A neten sem találok rá választ.Vkinek sikerült már ezt a problémát megoldania?
Előre is köszönöm a segítséget!!
További ajánlott fórumok:
- Férjem 5 napja kómában! Mit tehetek, hogyan segitsek neki visszajönni?
- Mit csináljak? Hogyan segítsek?
- Kakivisszatartás óvodáskorban. Hogyan lehet ezt megoldani? Hogyan segítsek neki?
- Már nem tudom, hogyan segítsek lefogyni a férjemnek
- Hogyan segítsek depressziós ismerősömnek, hogy kigyógyuljon?
- Hogyan segítsek elsős gyermekemnek a számfogalom kialakulásában?