Cuki meglepetes buli!:) (beszélgetés)
:))
Csak lesznek lufik,kihagyhatatlannak éreztem.:D
Pia,kaja,zene...ezek is mindd meglesznek.
Csak ne izgulnék ennyire.:D
Mintha az esküvőmre készülnék.
Ez benne a poén:)))
A nővérem 42 évesen volt rózsaszín:)
Itt sokan voltak, de nagyon jó buli volt:)
Éjjel 3-kor én kidőltem, magára hagytam a társaságot:))
:O Úristen
Az tényleg sok!
Hát mi nem leszünk ennyien.:D
Ti sokan voltatok?
Igen am. én is lufira gondoltam.:-) Kék meg fehér mondjuk.
A lufi-hegyek az alap:)
Mi a nővéremnek egy csomó rózsaszín cuccot beszereztünk, kitűzőt, sapit, mindenki tudta azonnal, hogy ő az ünnepelt:)
Messziről lerítt:)
Nyugodt vagyok amúgy,csak sok felé kell gondolkozni,hogy minden sikerüljön.Nagy a nyomás,de komolyan.:-) Azt szeretném,h a lehető legjobban sikerüljön és a legtöbben eljöjjenek.
Most úgy néz ki,hogy egy kis beülős szórakozóhely hátsó részébe lesz megtartva.Magyarán mindenki ott fogyaszt,én meg viszek kaját,tortát meg pezsit.:-)
Már csak azon gondolkozok,hogy mivel lehetne még feldobni.Ami olyan party-hangulatot ad.:P
Először is nyugi:)
Ommmm:DD
Király buli lesz:)
Szia!
Én csináltam a nővéremnek 2 éve. Mi egy szórakozóhelyet béreltünk ki, a meghívón az állt, hogy a kaját ( bográcsozás volt), mi álljuk, de az italfogyasztást mindenki maga fizeti.
Így is sokba került, de nem volt sértődés, nekik is ez volt a természetes.
Fergeteges buli volt:))
Egész jól hangzik, ha nem is gyertyafényes vacsorát csinálsz, toast kenyérből felvágottból, sonkából, tojásból klassz hidegtálat lehet készíteni.
Ha pedig barátok nem fogják sajnálni az 500-1000ft főleg ha a kaját te állod.
Azt is fixáld le hogy ki viszi az alkoholos italokat és ki az üdítőket, ha a fiúk vállalják az alkoholt beszéld le velük, hogy a lányokra is gondoljanak ha választják az italt.
Nem minden nő szereti a sört, bort, pálinkát, legyen közte női ital is.
Osszátok be, hogy pl a fiúk hozzák a piát-nassolni valót (chips-ropi-mit tudom én), lányok meg a kaját (szendvics vagy főztök közösen), sütit.
Mondjuk nem írtad hol lesz, otthon vagy elmentek valahova.
Az ajándék meg szerintem mindenki maga oldja meg, de egy közös ajándék is lehet szép.
Ha 1000ft-t kérnél (ez még nem olyan sok) az kapásból 150ezer, abból már elég szép ajándékot lehet vinni, de mivel közös pénzből úgy illik ha közösen adjátok át neki.
Mi ezt mindig úgy intéztük, hogy mindenki azt hozott a bulira amit akart. Így biztos volt olyan amit szívesen fogyasztott.
Az ajándék más kérdés, volt h összedobtuk rá, de volt h egyénileg oldottuk meg. Mindkettő jó!
Szerintem elég ciki a vendégektől pénzt kérni.
Ilyen meglepibulit már nekem is szerveztek, kb 15-en voltunk összesen. Nem volt olcsó mulatság de megérte szerintem.
További ajánlott fórumok:
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Milyen meglepetés ért ma?
- Szexuális meglepetés
- Fekete (afrikai) párom van. Szerintetek szóljak a származásáról bemutatás előtt a szüleimnek vagy jobb a meglepetés ereje?
- Ötletek meglepetés bulira
- Milyen a jó babaváró buli? Van ötletetek milyen meglepetések játékok ilyesmi lehetnek?