Csúnya férfinek barátnő (beszélgetés)
Shrek pont idevág,kéretik elemezni.
Ki csutkababán nevelkedett szép annak e szemszerkezet,kinek Barbi kinek Ken,sima bőrrel illetlen.Elkopott a szőrkabátom,én is ezt az utat járom,míg a társam megtalálom,s az angyalát megbabrálom.
Úgy gondolom, meg lehet szeretni egy csúnya férfit is, és lehet barátnője, de azért ez sok mindentől függ.
Egyrészt: kinek mi a csúnya? Másrészt: ha van egy kisugárzás, intelligencia, humor, stb., akkor az felülírja a külcsínt.
Volt egy barátom, aki tényleg csúnya volt. Ráadásul csöndes, visszahúzódó. Hiába volt tiszta, ápolt, intelligens, jószívű - az ő külsejét nem hiszem, hogy valaha is felülírják a belső értékei. Sajnálom, mert tényleg jó ember.
Tenyleg frusztralt vagyok.
Sajnalom. Visszaszivni nem lehet. Marad az elnezes keres.
engem te ne oktass ki a magyar helyesírás szabályairól,
te csak egy frusztrált ember vagy,semmi több.
ja és értelmezni se tudod,amit írunk,mert ezt írod:
"pasijat ajánlgatsz"
gondolom "pasikat" akart lenni...de te ugye tudsz írni helyesen is,meg érthetően is .D ezt mutatja ez a hozzászólásod is ,meg a többi is :D
mindegy,ami a lényeg,a fórumindító barátnőre vágyik,nem pasira,úgy látszik ezt sem tudtad értelmezni ;)
egyébként tetszik,mikor valaki azért köt belém,mert esetleg egyszer írtam olyat fórumon,ami neki nem tetszett,normális,felnőtt ember az ilyen "nagy traumákat" fel tudja dolgozni:D
vagy ha nem ez történt,akkor azért vagy pipa rám,mert a barátnődnek-aki jeleket küld neked rendszeresen és szinte csak Ő-nem írok vissza ?
nem várok a kérdésre választ,tarsd meg magadnak....ezzel befejeztem.
Boldog Karácsonyt ! ;)
Kis es nagy betu, szokozokes.
"másszor"=màsodszor. Vagy valami magyar.
először is próbálj úgy írni,hogy értsük is
másszor nem ajánlgattam neki senkit,az ,hogy bennem több az együttérzés iránta,mint benned,attól még nem vagyok "kerítő" :)
harmadszor: ha bajod van velem,légy tökös,meg őszinte,aztán írd le mi a problémád,mert ezzel csak magadat égeted ;)
Pasijat ajanlgatsz.
Amugy... Te vagy te. Ennyi.
miért tenném??
nekem van párom,sajnos olyan bnőm nincs,akit ajánlhatnék neki .)))))))))))
ismerek bomba kinézetű férfiakat,akik évek óta/!/egyedül vannak.Emellett nem buták,inteligensek,normálisak...
tudom,nem vigasz,de íme a példa,hogy a szépség nem feltétlenül hozza magával a boldogságot!
Inkabb lenne ronda, vagy idiota.
A regi haverommal jar a hugom, es meg akarom olni.
Igazan csunyanak szerintem nem.
H. Toulouse-Lautrec az egyik kedvenc festom.
O " szepseget" is vett bordelyhazakban (mas mellett).
Volt nem szep fium, de nem csunya.
A noverem szerint ronda a volt x pasim, a volt ferjem. Szerintem meg nem szep alakokkal jart, jott ossze.
Masra bukunk.
Kikérem magamnak!
:-D
Volt.
(A szépség nem minden!)
További ajánlott fórumok:
- Ha egy férfinek nem volt még kapcsolata hogy kezdjen hozzá?
- Nyitott házasságban élő férfinek hol és hogyan érdemes próbálkoznia a nőknél?
- Miből vehetem észre, hogy egy férfinek tetszem?
- Az normális, ha egy férfinek barnás-narancssárgás az alsógatyája? Ez izzadtság?
- Miért szólják meg egyes emberek, ha egy férfinek 10 évvel fiatalabb barátnője/élettársa/felesége van?
- Csúnya dolog, ha zavar a régi barátnőmnek a kapcsolata és hogy boldog?ha...