Az normális, ha egy férfinek barnás-narancssárgás az alsógatyája? Ez izzadtság? (beszélgetés)
Kukába a foltos,kyukas nacikkal,legyen három,de az se lukas,se foltos ne legyen...:-)
Én a férjemét kidobom,ha kilukadt,én mosom,teregetem,egyből megy is a szemétbe,nincs kec-mec....
Beszéltem vele és azt mondta, majd kidobja és vesz helyette másikat.
Egyébként vagyunk olyan kapcsolatban, hogy ezt a fórumot tegnap este megmutattam neki. Ő pedig megköszönte, mennyire aggódom érte.
De soha nem láttad még alsógatyóban????
hááát ha emlegeted itt a foltos lyukas dolgokat sok olyan van neki?????és neked ez természetes?szereti-nemszereti egy fajta igényesség legyen meg....le vagyok égve baromira családilag és most ép minimális alsónemüm van de ha foltos akkor külön folttisztitózom akárhogyan ha annyira nem megy ki kézi mosószappanos mosásra sem akkor kuka egyértelmüen,parádézik a fene valaha jó minőségüként vett foltos lyukas akármiben....
lyukas?hát mond hogy varja meg vagy varrd meg neki.....egy váltás alsógatya nem egy nagy beruházás azért,inkább mossátok minden nap mint hogy foltosan pakolgassátok és lyukasan.....amúgy meg és ez nem rosszindulat,de nem fér bennem.....a párom inkább nem bánná ha kidobom a kedvenc lyukasgatyáját mint ha megtudná hogy fórumot is nyitottam a sárgagatyakérdésről....
dobd ki és vegyél két újat aztán édidbédin búgd neki hogy édes kidobtam a lyukas gatyáidat nézd milyen szépet vettem helyette:)
nem hiszem hogy egy gatyából ekkora kérdést csinálna nyilván tudod milyen tipusuakat hord nem?
és nem irtad az alapkérdésnél maradva mind ilyen sárga e illetve ujabban sárgul e....tényleg erre a törölgetős témára felhívhatnád a figyelmét hátha csak az a gond hogy vizeletcsöppes és kész....
dobd már ki ne görcsölj rajta és vegyél két újat:)
Ja, és az én párom észrevenné, ha kicserélném a gatyaállományát, mert elég igényes arra is. Ha valamelyik elkezd kinyúlni vagy felfeslik valahol, megy a kukába kérdezés nélkül- ő is kidobja, ha észrevesz ilyet meg én is.
Igényesség kérdése. A Te igényességedé és az övé....
együtt éltek és külön mostok?????
érthetetlen
különben meg ha a foltos és rongyos gatyáihoz ragaszkodik, akkor tök igénytelen.
Vegyél neki pár új gatyát, ezeket meg dobd ki. Miért ne lehetne Neked igénye őfelé?????? Vagy Neked kötelességed gusztustalan sárga foltos gatyás pasassal henteregni????
A színes izzadás megoldása attól függ, mi okozza:
külső anyag - kezelése megoldható
bakteriális ok - kezelése nehéz
a verejték fokozott lipofukszin tartalma - kezelése lehetetlen.
Korrekt orvosi kivizsgálás szükséges a fentiek tisztázására.
|forrás:weborvos|
Jaj, de tehetetlen vagy!!
Tudod, milyen fazonú gatyát visel, hiszen Te mosod.
Akkor vegyél neki olyanokat.Hidd el, nem fogja érdekelni, talán még észre se veszi ...
nem természetes sem a foltosodás, sem a büdösödés
ha tényleg ki akarod deríteni akkor kidobod a gatyáit és veszel neki újakat.
Én minden gatyát 40 fokon mosok, felesleges magasabb hőn. +Nem vasalok.
Amikor nemrég volt bőrdokinál, akkor állítólag kivizsgálták és nincs semmi baja. És előtte sem olyan volt, ami ragadna.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! :)
Oké.
De akkor szerintetek van rá esély, hogy ez az igen erőteljes foltosodás természetes? Csak a biztonság kedvéért kérdem.
Na ez nálunk is pont így van. :D
Amúgy mekkora hőfokon lehet őket max. mosni? Amit még bír a gumi?
És akkor ezek szerint vehető természetesnek, ha keletkeznek olyan foltok, amik nem jönnek ki?
Ugye nőként nekünk csak azokon a napokon lehet, így nem értek hozzá, a férfiaknak ez egészséges-e.
a férjem odamegy ránéz soha nem próbál,megveszi többnyire jók is és kész......úgyhogy nekem könnyű,megoldja magának:))
igaz a műszaki cikket is ő veszi.....
végülis nekem is jobban tud vásárolni mint én magamnak,vagyis könnyebben megveszi mint én:)))
ő sem sezret ruházatiban vásárolni azt mondja ezért oldja meg pillanatok alatt....jó vagy nem jó kész nem nézeget megveszi és kalap.....én meg egy fél napig ácsorgok aztán próbálgatom aztán mégsem veszem meg:)))))))9
További ajánlott fórumok:
- Ha egy férfinek nem volt még kapcsolata hogy kezdjen hozzá?
- Ötleteket kérek, várok egy kényes témához! Ruhán izzadtságszag. Hogy vegyem ki belőle?
- Hogyan kell a ruhákból eltávolítani az izzadtság okozta sárga foltot?
- Valaki használt már izzadtságot felfogó hónaljbetétet? Tapasztalatok?
- Tenyérre szeretnék tetováltatni, de azt hallottam, hogy izzadtság miatt nem ajánlott mivel kimosódik a festék. Ez mennyire igaz?
- Hogyan lehet sárga izzadtságfoltot hónaljból kiszedni?