Ötleteket kérek, várok egy kényes témához! Ruhán izzadtságszag. Hogy vegyem ki belőle? (tudásbázis)
Kevés szódabikarbónát oldj fel vízzel. Ezzel dörzsöld át a hónalj részeket. Majd be a gépbe egy normál mosásra.
Mondjuk ez a fehérekhez hatásos nagyon. Még a kozmetikumok által okozott sárgás árnyalatot is eltünteti. Színesekhez még nem próbáltam bevallom őszintén. Próbáld ki egy kopottabb otthoni pólón.
Viszont a foltok és szagok ellen kiváló. Ez tuti.
Mosás előtt áztasd kb fél órát a ruha hónaljrészét Neomagnolos vizbe.(Egy fél l vízhez 1 tablatta plussz 1 csepp teafaolaj.)
Utána normál mosás 40 fokon normál mosószerrel.Szárítsd lehetőleg szellős helyen! Nálunk csak ez vált be,de ez müködik!
Én színes pamut pólókra is használom és nem szedi ki a színüket.Sok sikert!
Már nincs ilyen gond, csak a ruhák...
Szeretném hordani azokat is, de így nem veszem fel. Gondoltam tud vki vmilyen tisztítót, vagy praktikát.
Nem tudom minek nézel...?
Nivea golyósat használok. Már nincs gond az izzadtsággal, de a van olyan ruhám, amibe benne maradt. Még a várandósság alatt izzadékony voltam, mert duplájára nőtt a vérnyomásom. Nem vagyok túlsúlyos sem, összesen 52 kg.
Dezodort használsz egyáltalán?
Mert mosott ruhán, ha már vmit kéne érezned ott, az a dezodor illata kellene, hogy legyen..
Várandósságom alatt a hormonok hatására rettentő izzadós lettem. Azóta ez elmúlt, de több ruhámon is érzem kimosás után a savanyú szagot a hónaljánál, pedig jó minőségű a mosószerem. Tudom, dobjam ki azokat...
De van köztük nagyon jó darab is és újnak mondható. Felvenni így nem akarom, csak mosom és mosom, hátha kijön...
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Mit ebédeltél ma? Ötleteket gyűjtök a havi ebédtervemhez
- Le kellene fogynom 10 kg-t. Tudnátok ötleteket adni?
- Elvileg mindig a nő választ párkapcsolatban, de ebben az esetben én mit tudok tenni? Ötleteket várok.