Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csornai töltött paprikás recept

Csornai töltött paprikás recept

A Csornai töltött paprikás hozzávalói:
4 szelet sertéskaraj
10 dkg darált hús
10 dkg gomba
10 dkg zsir
2 db vöröshagyma

bors
füszerpaprika
petrezselyem
1 dl tejfől


A Csornai töltött paprikás elkészítési módja:
A hússzeleteket vékonyra verjük, és sózzuk, a gombát kevés zsiron megpárolojuk, hozzáadjuk a húst és füszerezzük.Jól eldolgozzuk, és a hús szeletek egyik felére tesszük, ráhajtjuk a másik felét, hústüvel rögzitjük, és forró zsirban a szeletek mindkét oldalát hirtelen megsütjük. A húst kiszedjük a zsirban a hagymát megpároljuk, paprikával felengedjük, egy kevés vizzel, visszatesszük a húsokat, és fedőalatt puhára pároljuk,majd ráöntjük a tejfőlt de nem keverjük csak rázogatjuk. Turós galuskával tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A csornai töltött paprikás elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook