Csornai töltött paprikás recept
A Csornai töltött paprikás hozzávalói:4 szelet sertéskaraj
10 dkg darált hús
10 dkg gomba
10 dkg zsir
2 db vöröshagyma
só
bors
füszerpaprika
petrezselyem
1 dl tejfől
A Csornai töltött paprikás elkészítési módja:
A hússzeleteket vékonyra verjük, és sózzuk, a gombát kevés zsiron megpárolojuk, hozzáadjuk a húst és füszerezzük.Jól eldolgozzuk, és a hús szeletek egyik felére tesszük, ráhajtjuk a másik felét, hústüvel rögzitjük, és forró zsirban a szeletek mindkét oldalát hirtelen megsütjük. A húst kiszedjük a zsirban a hagymát megpároljuk, paprikával felengedjük, egy kevés vizzel, visszatesszük a húsokat, és fedőalatt puhára pároljuk,majd ráöntjük a tejfőlt de nem keverjük csak rázogatjuk. Turós galuskával tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2011. szept. 1. 13:51
A csornai töltött paprikás elkészítési módja és hozzávalói.