Csokibonbon házilag recept

megmaradt csokimikulás vagy csokinyuszi
5 evőkanál étolaj
fehér puffasztott rizs
jégkockatartó
A Csokibonbon házilag elkészítési módja:
Az összetört csokikat gőz fölött 5 evőkanál olajjal simára keverjük (kb. 3-4 nagy mikuláshoz számítom az 5 evőkanál étolajat). A jégkockatartó minden kis rekeszébe pár szem puffasztott rizst szórunk, ráöntjük a forró csokit, majd még nyomkodunk bele egy kis rizst. Ezután először hideg helyen megvárjuk, hogy megdermedjen, majd a fagyasztóba tesszük. Ha megfagyott, egyszerűen kiütjük a formából! Érdemes hűtőben tartani, mert fennáll a veszélye, hogy egyébként elolvad (főleg nyáron)!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: ostkati, 2008. febr. 5. 11:54
A csokibonbon házilag elkészítési módja és hozzávalói.