Csodatál recept
A Csodatál hozzávalói:6 dl tejszín
6 dl tejföl
2 db citrom leve, reszelt héja
20-25 dkg porcukor
2 doboz babapiskóta
idénygyümölcsök (banán, eper stb.)vagy befõtt
A Csodatál elkészítési módja:
A tejfölt a porcukorral és a citrom levével, reszelt héjával csomómentesre keverem. A tejszínt keményre felverem, majd az ízesített tejföllel óvatosan összekeverem. Rétegesen lerakom egy nagy jénai tálba, alulra krém, utána babapiskóta, majd megszóróm jó sûrûn darabolt gyümölccsel. Ezt addig folytatom, amíg tart a hozzávaló. Legfelülre krém kerüljön. Elõzõ este el kell készíteni, hogy összeérjenek a hozzávalók. Tálalás elõtt a tetejét is díszítem gyümölccsel. (Ha befõttel készítjük, akkor jól le kell csepegtetni.) Bõ félóra alatt elkészíthetõ.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: e6e06af85c, 2008. márc. 28. 08:55
A csodatál elkészítési módja és hozzávalói.