Koszönöm,mindenkinek az infót,igaz a hórmonális kezelés,mellet, érdemes, nagyon ,belemerültem. halótam, az AVEMAR,RÓL,ÉS A CULEVITROL, ÁTÉTES POSZTATARÁK HÓRMON KEZELÉS MELLET. NAGYON KÖSZÖNÖM. ÜDV ÁGNES
Nagyon,köszönöm, amit irtál,remélem segit valamit,reménykedem, tudomcsoda nincs,sók erőt kitrtást neked szintén, remélem sikersseben indúl majd az év szamódra.üdv ágnes
Varázsital nincs, varázsszer nincs. A szervezetet támogatni lehet és kell. Engem is műtöttek tavasszal, én is ittam ezeket, 60% cékla mellé hol répát, hol sütőtököt, hol narancsot vagy almát centrifugáltam. C és D vitamint, kurkumát ettem. de sok minden mást is bevetettem a meditálástól a spirituális gyógyászatig. A legfontosabb a pozitív gondolkodás, de az is lehet, hogy valami közvetlen kiváltót sikerül beazonosítani (pl. ölben tartott laptop?)
Vitamintartalma miatt biztosan jó - általában a rendkívül magas C-vitamin-bevitelt szokták ajánlani -, de, hogy segít-e ... Sajnálom, szkeptikus lennék ezügyben. Ártani nem fog.
NAGYON ,SÓKAT SEGITENÉNEK NEKEM, ABAN HOGY AKI KIPOBÁLTA VÓLT JAVULÁS,MERT A FÉRJEM,NAGYON BETEG. ELŐRE IS KÖSZÖNÖM, BÁRNI INFÓ SEGITSÉG ETMEG KÖSZÖNÖK.ÜDV ÁGNES