Csirkemellrolád sajttal és szőlővel töltve recept

1 kg csirkemell
50 dkg fehér szőlő
20 dkg füstölt sajt
4 db tojás
3 dl repcemag étolaj
só
egész fekete bors
kevés liszt
kevés zsemlemorzsa
A Csirkemellrolád sajttal és szőlővel töltve elkészítési módja:
A csirkemellet megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, és enyhén kiklopfoljuk. A szeleteket meghintjük sóval, borssal, majd ráhelyezünk egy szelet sajtot, és néhány szem szőlőt. Óvatosan feltekerjük (ha szükséges hústűvel megtűzzük), majd lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. A panírozott roládokat forró, bő olajban, aranybarnára sütjük, majd burgonyapürével, vagy rizzsel tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2017. okt. 12. 22:26
A csirkemellrolád sajttal és szőlővel töltve elkészítési módja és hozzávalói.