Csirkemájas tál recept
A Csirkemájas tál hozzávalói:-50 dkg csirkemáj
-80 dkg gomba
-2 tojás
-10 dkg sajt
-2-3 vöröshagyma
- tejföl
-majonéz, só, bors, paprika
A Csirkemájas tál elkészítési módja:
A csirkemájból pörköltet készítünk. Amikor elkészült kiszedjük, összetörjük, visszatesszük a pörköltszaftba. Gombát felszeleteljük és olajon megpároljuk. Két tojást keményre főzzük. Miután ezekkel elkészültünk jénai tálba lerakjuk a gombát, rá a csirkemájat, majd a felszeletelt tojást. Az egészet leöntjük tejföl és majonéz keverékével, sajtot a tetejére reszeljük, sütőben pirosra sütjük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 9ac093e955, 2011. nov. 8. 10:30
A csirkemájas tál elkészítési módja és hozzávalói.