Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Csirkemáj pástétom recept

Csirkemáj pástétom recept

Elkészítési idő 45 perc

A Csirkemáj pástétom hozzávalói:
25 dkg sült csirkemáj
3 evőkanál olívaolaj
6 dkg vaj
3 evőkanál liszt
1,2 dl főzőtejszín
Ízlés szerint: só
csipetnyi őrölt fekete bors
1 evőkanál konyak
A


A Csirkemáj pástétom elkészítési módja:
A májat megtisztítjuk, majd kevés olívaolajon kevergetve megsütjük. Ha kihűlt ledaráljuk. A vaj felét felolvasztjuk és a lisztet beleszórva világos rántás készítünk, majd a tejszínnel simára keverjük. Ezután hozzátesszük a ledarált májat és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és hozzákeverjük a konyakot és a vaj másik felét. Lassú tűzön kavargatva készre főzzük. Ha kihűlt fogyaszthatjuk.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A csirkemáj pástétom elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook