Csirkegöngyöleg recept

50 dkg csirkemell szeletelve, vékonyra klopfolva
szeletelt bacon
só, bors, oregánó
kínai kel levelek, de normál kellevél is jó
kb. 30 dkg csirkemáj hagymával összesütve, turmixolva
A Csirkegöngyöleg elkészítési módja:
Alufóliát fektetünk az előkészítőre, majd ráterítjük a baconszeleteket, erre a csirkemelleket, majd a leforrázott kelkáposztaleveleket. Elterítjük rajta a májat, és felgöngyöljük egyenként a melleket. Alufóliába csavarjuk, mint, egy szaloncukrot. Sütőben készre sütjük kb. 1 óra alatt 190 fokon. Majd levesszük róla a fóliát, és pirosra sütjük a tetejét. Hagyjuk hűlni szeletelés előtt!
Hidegtálon is tehetjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2017. nov. 3. 07:40
A csirkegöngyöleg elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.