Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csípős, sült csirkeszárnyak recept

Csípős, sült csirkeszárnyak recept

A Csípős, sült csirkeszárnyak hozzávalói:
(4 személyre)

8 db csirkeszárny
Tabasco szósz
szójaszósz
Worchestershire szósz
3-4 ek. olívaolaj
őrölt gyömbér
őrölt bors



A Csípős, sült csirkeszárnyak elkészítési módja:
A csirkeszárnyakat tisztítás után a fűszerekkel bepácoltam és pár órát állni hagytam. Egy serpenyőbe kb. 1 ek-nyi étolajat öntöttem, majd amikor felforrósodott, beleraktam a csirkeszárnyakat, a maradék pácot is ráöntöttem és lefedve, erős lángon puhulásig pirítottam, mindkét oldalát.


Kategória: Húsételek receptjei


A csípős, sült csirkeszárnyak elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook