Joghurtban pácolt sült csirkecombok recept
A Joghurtban pácolt sült csirkecombok hozzávalói:(4 személyre)
5-6 egész csirkecomb
1 pohár joghurt
csípős curry
fokhagymás chiliszósz
fekete melasz
őrölt koriander
őrölt feketebors
szójaszósz
paprikás olaj
só
A Joghurtban pácolt sült csirkecombok elkészítési módja:
A megtisztított csirkecombokat egy mélyebb tálba rakjuk. A joghurtba belekeverjük a fűszereket ízlés szerint, majd a csirkecombokra öntjük és pár órát állni hagyjuk. Utána egy tepsibe elrendezzük a combokat, a maradék pácot is rájuk öntjük, fóliával letakarjuk és forró sütőben sültjük kb. 45 percet. Ekkor levesszük a fóliát, a combokat megforgatjuk, majd már fólia nélkül visszarakjuk a sütőbe és mindkét oldalukat szép pirosra sütjük.
Köretként párolt zöldséget, és tavaszi salátát adhatunk mellé.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Rozália, 2015. márc. 23. 13:45
A joghurtban pácolt sült csirkecombok elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.