Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Joghurtban pácolt sült csirkecombok recept

Joghurtban pácolt sült csirkecombok recept

A Joghurtban pácolt sült csirkecombok hozzávalói:
(4 személyre)

5-6 egész csirkecomb
1 pohár joghurt
csípős curry
fokhagymás chiliszósz
fekete melasz
őrölt koriander
őrölt feketebors
szójaszósz
paprikás olaj



A Joghurtban pácolt sült csirkecombok elkészítési módja:
A megtisztított csirkecombokat egy mélyebb tálba rakjuk. A joghurtba belekeverjük a fűszereket ízlés szerint, majd a csirkecombokra öntjük és pár órát állni hagyjuk. Utána egy tepsibe elrendezzük a combokat, a maradék pácot is rájuk öntjük, fóliával letakarjuk és forró sütőben sültjük kb. 45 percet. Ekkor levesszük a fóliát, a combokat megforgatjuk, majd már fólia nélkül visszarakjuk a sütőbe és mindkét oldalukat szép pirosra sütjük.

Köretként párolt zöldséget, és tavaszi salátát adhatunk mellé.


Kategória: Húsételek receptjei


A joghurtban pácolt sült csirkecombok elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook