Pikáns csirkeszárnyak recept


4 személyre:
-20 csirkeszárny
páchoz:
-100ml tyúkhúsleves
-3 evőkanál ketchup
-1 evőkanál cukor
-2 ev.kan. szójaszósz
-1 evk. borecet
-1 teáskan. csípős paprikakrém
-1 teáskanál currypor
A Pikáns csirkeszárnyak elkészítési módja:
a páchoz valókat kikeverjük,majd állandó keverés mellett felforraljuk. A csirkeszárnyakat zsétdaraboljuk,majd sütőpapírral leterítünk egy tepsit. A pácba forgatjuk a husit,szépen elrendezzük a tepsiben,majd kb 45 perc alatt megsütjük. Közben a maradék páccal néha megkenegetjük. Majonézes kukoricasalátát és párolt rizst ajánlok hozzá.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: grety.25, 2009. aug. 4. 16:12
A pikáns csirkeszárnyak elkészítési módja és hozzávalói.