Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Csiki gulyás recept

Csiki gulyás recept

A Csiki gulyás hozzávalói:
40 dkg marhabélszin,
1 fej hagyma,
1 evőkanál zsír,
1 evőkanál paprika,
1 gerezd fokhagyma,
kömény,
1/2 kg savanyúkáposzta,
3 dkg rizs,
tejföl.


A Csiki gulyás elkészítési módja:
Egy nagy fej hagymát felkockázok és a zsírban fedő alatt megpirítom. Rászórom a paprikát, a fokhagymát, a felkockázott húst és annyi vizet, hogy jól ellepje. Mikor a hús félig megpuhult, beleteszem az egyszer átmosott savanyúkáposztát, a megmosott rizst és a káposztától függően sózom. Az egészet fedő alatt puhára főzöm és tejföllel bőven megöntözve tálalom.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A csiki gulyás elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook