Csiki gulyás recept
A Csiki gulyás hozzávalói:40 dkg marhabélszin,
1 fej hagyma,
1 evőkanál zsír,
1 evőkanál paprika,
1 gerezd fokhagyma,
kömény,
1/2 kg savanyúkáposzta,
3 dkg rizs,
tejföl.
A Csiki gulyás elkészítési módja:
Egy nagy fej hagymát felkockázok és a zsírban fedő alatt megpirítom. Rászórom a paprikát, a fokhagymát, a felkockázott húst és annyi vizet, hogy jól ellepje. Mikor a hús félig megpuhult, beleteszem az egyszer átmosott savanyúkáposztát, a megmosott rizst és a káposztától függően sózom. Az egészet fedő alatt puhára főzöm és tejföllel bőven megöntözve tálalom.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. szept. 18. 20:56
A csiki gulyás elkészítési módja és hozzávalói.