Tejfölös gombás csirkeszárny recept

1 kg csirkeszárny,
1/2 l tejföl,
gomba,
1 csomag sültcsirke fűszersó,
1-2 evőkanál olaj,
1-2 dl víz,
foghagyma,
só.
A Tejfölös gombás csirkeszárny elkészítési módja:
Előveszünk egy tiszta tepsit, beleöntjük a vízet. A csirkeszárnyakat enyhén megsózzuk, ezután beletesszük a tepsibe, megszórjuk fűszersóval és a paszírozott foghagymát rákenjük a tetejére. A tepsit lefóliázzuk és betesszük sütni a húst. Ha már megpuhult a hús levesszük a fóliát róla, bekenjük tejföllel és szelünk rá gombaszeleteket. Ezt kb 5-6 percig süssük még, ezután tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. szept. 16. 20:48
A tejfölös gombás csirkeszárny elkészítési módja és hozzávalói.