Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Vese parázson recept

Vese parázson recept

A Vese parázson hozzávalói:
4 sertésvese,
olaj,
őrölt feketebors,
só.


A Vese parázson elkészítési módja:
A veséket hosszában elfelezem, megtisztítom (kéregállomány és velőállomány kivágása), majd vízben egy órát áztatom. Utána lecsepegtetem és szárazra törlöm. Olajjal beecsetelem és megszórom őrölt borssal. Faszénparázs felett mindkét oldalt grillezem, sózom és forrón tálalom.


Kategória: Húsételek receptjei


A vese parázson elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook


Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.