Vadnyárs csipkeízzel recept
A Vadnyárs csipkeízzel hozzávalói:60 dkg vadapróhús
1 evőkanálnyi vadfűszer
2 evőkanál mustár
fél dl olaj
só
15 dkg csipkeíz
3-4 evőkanál vörösbor
A Vadnyárs csipkeízzel elkészítési módja:
A vadhúst keverd el a mozsárban megtört vadfűszerrel,a mustárral,öntsd rá az olajat,majd legalább 1-2 napig érleld a hűtőszekrényben.Sütés előtt a húsdarabokat húzd beolajozott bambuszpálcákra,vagy kis fémnyársakra,és grillrácsra téve,forgatva és a fűszeres olajjal kenegetve süsd pirosra. A csipkeízt lazítsd fel néhány kanálka vörösborral,a vadhús mellé ennél jobb kísérőt nem is tálalhatnál.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: o.melinda, 2008. szept. 15. 07:57
A vadnyárs csipkeízzel elkészítési módja és hozzávalói.