Epres piskótarolád recept

1 készen kapható,vagy 7 tojásból sütött piskótatekercs
1 csomag eperízű pudingpor
1/2 liter tej
15 dkg vaj
15 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor
2 ek.eperlikőr
30 dkg eper
Az Epres piskótarolád elkészítési módja:
A pudingot főzd meg a leírás szerint.Amíg hűl,a többi cukrot a vajjal keverd habosra.Az epret tisztítsd meg.A már hideg pudingot keverd össze a habos,cukros vajjal,és a likőrrel ízesítsd.Szép egyenletesen simítsd a krém 2/3-át a piskótára,majd csavard föl. A többi krémmel vond be körös-körül,villával cifrázd meg,borzold fel,és tedd a hűtőbe dermedni. Tálalás előtt szeleteld fel,csíkosan díszítsd ki eperszemekkel,esetleg néhány csepp eperszörpöt pettyegess a tetejére.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: o.melinda, 2008. aug. 28. 13:37
Az epres piskótarolád elkészítési módja és hozzávalói.