Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Angi-husi recept

Angi-husi recept

Az Angi-husi hozzávalói:
1 nagyobb csirke
2 fej vöröshagyma
1doboz gomba/cagy friss gomba szeletelve/
liszt tojás,prézli
kecsup,mustár,vegeta


Az Angi-husi elkészítési módja:
A csirkedarabokat besózzuk,enyhén borsozzuk,majd forditva bepanirozzuk.Vagyis előszőr prézli tojás,végül a liszt.Az igy elkészitett husit forró olajban félig /tehát nem puhára/ megsütjük.Kiszedjük,és kacsasütőbe rakjuk.Rászeleteljük a hagymát,gombát.4 dcl langyos vizben elkeverjük a 4ek.mustárt,ás a 4 ek.kecsupot,1kk vegetát 1 dcl olajat,és a husra öntjük.Az edény lefedjük alufóliával ,és 45-50percre 180fokos sütőbe tesszük ahol finom puhára készül. Tarhonyával ,és almakompottal ajánlom tálalni


Kategória: Húsételek receptjei


Az angi-husi elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook