Csiga-biga recept

A Csiga-biga hozzávalói:
50 dkg darált háztartási keksz
10 dkg porcukor
3 ek kakaópor
10 dkg Rama margarin
ízlés szerint rumaroma
10 ek baracklekvár

Díszítéshez:

fogvájó
színes marcipán
kókuszreszelék
zöld ételszínezék


A Csiga-biga elkészítési módja:
A kakaópor kivételével az alapanyagokat összedolgozzuk és ketté vesszük.Az egyik felébe tesszük a kakaóport.Ez lesz a csiga feje és a teste.A tészta másik feléből hengert sodrunk és feltekerjük ez lesz a csiga háza. Marcipánból elkészítjük az arcát.Kókuszreszeléket zöld színezővel beszínezzük ez lesz a fű.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A csiga-biga elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook