Cseresznyés mikrós piskóta recept

3 tojás
4 ek cukor
5 ek liszt
2 ek olaj
1 ek 10 % ecet
1 cs. sütőpor
2 kk szódabikarbóna
40 dkg magozott cseresznye
porcukor
A Cseresznyés mikrós piskóta elkészítési módja:
A tojásokat felverem, majd belekeverem az összes hozzávalót. Az olajat előzőleg a 2.5 l - es mikrózható edénybe kanalazom, majd belecsurgatom a masszába. Az egészet beleöntöm a formába, a felénél 20 dkg cseresznyét rászórok, ez lesüllyed, majd a maradék masszát ráöntöm és a maradék cseresznyét is. Majd 7 percre 850W-on beteszem a mikróba. Ha kész, a tetejét meghintem porcukorral.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2012. jún. 18. 12:51
A cseresznyés mikrós piskóta elkészítési módja és hozzávalói.