Csere garancia? (tudásbázis kérdés)
Ezentúl nem fogom kidobni...
Köszi!
Nem, el sem kezd mérni.
Ugye úgy kezdem, hogy beleteszem a tesztcsíkot, ekkor pittyeg/csipog és kiírja, hogy készen áll, de ha lemerül az elem, akkor nem ezt írja ki, hanem egy hibakódot.
Feleslegesen dobom ki az ilyen csíkokat? Azt hittem, hogy ha újra beleteszem, akkor már úgy sem jó...
Csak az a csík megy tönkre, amelyik már véres lett, mert azt nem lehet újra bedugni.
Úgy érted, elkezdi mérni, és nem értéket ír, hanem hibát?
Azzal nem muszáj foglalkozni, ha csak nem szeretnél étkezés előtti-utánit is mérni, erre való. Nézd csak a logót, bal oldalon van egy alma. Mérés ELŐTTE történik, ez az éhgyomri, automatikusan jelezni fog étkezés után két órával, ez lesz a jobb oldali almacsutka, evés UTÁNI.
Ha csak simán mérni szeretnél, akkor bedugod a csíkot és már szúrhatsz is.
Ezek a Mérykék 1000-esen vannak.
Egyszer én is ezt gondoltam. Lemerült benne az elem, pontatlan lett az időbeállítás. Gondoltam, semmiség, beállítom, biztosan szerepel a használati utasításban. Hát sehol!
Kiderült, hogy venni kell hozzá egy kábelt, letölteni a MéryOnline alkalmazást, rögtön megjavult.
További ajánlott fórumok:
- Deichman cipő garancia. Szerintetek ezzel visszamehetek az üzletbe?
- Cipő garanciájával kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?
- Megéri megvenni 10ezer forintért egy Babysense I légzésfigyelőt egy év garanciával és egy piskóta kádhoz való kádállványt (postaköltséggel)?
- iPhone csere garancia
- Szombaton vettem egy telefont. Szerdán még vissza lehet vinni cseregarancia jogcímen?
- JYSK garancia csere tapasztalatok és kérdések