Csepelen gyerekorvos - kit ajánlotok és miért? (beszélgetés)
Helló! Érdeklődnék Dr. ALTORJAI PÉTER után, mennyire fogad új beteget, aki nem a körzetébe tartozik??
Kinek mi a véleménye? Kijön-e, amikor a baba megszületik? Segítőkész-e?
Szia.Ha már választani lehet akkor inkább Dr.Grőbert ajánlom, mi hozzá kerültünk át, nem bántam meg.....Bán dr-nő elején rendes volt de mikor többször aggódva hívtam a végén közölte ne fesztiválozzak mert csak én akarom beteggé tenni az akkor 2 hónapos babámat akinek kb 2 hétig fröcskölő hasmenése volt napi 2-3 szor és semmit sem tett( nem volt beteg szerinte ).....
Az oltások is emiatt csúsztak 3 hetet.....egyszerűen nem vette komolyan , sőt az utolsó alkalommal mikor mentünk akkor közel 2 órát váratott minket a 2 hónapos babával a váróban és mindenkit behívott aki utánunk jött....az volt az a pillanat amikor egy 18 éves bement előttünk hogy konkrétan ráborítok valamit ha nem hív be minket következőnek....azóta is van aki hozzá jár és állítják készséges....nem ajánlanám semmiképpen, remélem még nem jártok hozzá....Sajnálom hogy csak most néztem fel ide.....
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Dr Bán Magdolnáról valaki tud mesélni? Mi körzetileg hozzá fogunk tartozni, de ismerőseim közül senkisem, így nem is tudunk róla szinte semmit. Rákerestem a neten, de azok még 2010 elötti kommentek... Azóta ki tudja, mi hogyan változhatott?
Egyébként kit ajánlanátok ti még? Természetesen elolvastam az itteni kommenteket, de azóta eltelt pár hónap és hogy mik lettek a tapasztalatok.
Köszönöm, ha válaszoltok!
Szia. A doktor úr vállal még babákat? mert ma hivtam azt akihez tartoznánk de azt mondták hogy a doktornő nem is jön ki házhoz meg tápszerreceptet sem akar irni még a biztonság kedvéért sem , csak vésztartaléknak....nem hinném hogy hozzá fogunk menni, körzetileg oda tartozás ellenére sem.....
Azt mondták hogy majd összeállitanak egy kezdőcsomagot ha megszületett a baba és akkor kell majd érte bemenni és azután megbeszélni mikor vigyük be a babát vizsgálatra....ilyen furcsát még életben nem hallottam hogy egy újszülötthöz nem jön ki a gyerekorvos....
Persze, ha komoly a betegség, ír fel antibiotikumot. Vagy ha kéred, akkor is ír fel. Nem kötelező a homeopátiához ragaszkodni. Mi Szigetszentmiklóson lakunk, kijár hozzánk. Telefonon is bármikor hívhatom.
Nem egy kedves, barátkozós típus. Végzi a dolgát, aztán ennyi. De a gyerekkel türelmes.
Szia.Nekünk is ő lesz, de azért ha komolyabb betegség lenne akkor szokott adni gyógyszert ?
Milyen ezenkivül hogy hisz a homeopátiában ?
További ajánlott fórumok:
- Válsztanátok olyan gyerekorvost, aki először homeopátiás szerekkel próbál meg segíteni?Ellene-mellette?
- Te mit adnál a gyerekorvosnak karácsonyra köszönetképpen ajándékba?
- Ha nem tudok szoptatni 7 hónapos babát, jogosult vagyok tápszert irattatni a gyerekorvossal?
- Ti mit tennétek, ha észreveszitek, hogy a gyerekorvos elsiklik egy fontos laboreredmény fölött?
- Mindenhol kell fizetni a nem kötelező oltás beadásáért? Miért? Kié lesz az a pénz? A gyerekorvosunkat nem kérdezem, nehogy "megjegyezze".
- Mi a véleményetek a Marslakócskák szirupról? A gyerekorvos azt mondta, hogy 3 év alatt ne adjam, akkor miért reklámozzák 1 éves kortól?