Csalamádé, savanyúság tartósítószer nélkül? (beszélgetés)
5. Mendy
2011. júl. 28. 08:22
Nem a tartósítótól van íze....
4. 94a06e9696 (válaszként erre: 2. - Vaczila)
2011. júl. 27. 11:16
Miért a tartósító nem ad, vagy vesz el az ízéből...
3. Mendy
2011. júl. 27. 11:03
Én most így tettem el, tartósítás nélkül, csak félek megromlik.
2. vaczila
2011. júl. 27. 06:05
Én tettem már el, de nem nagyon ízlett.
1. Mendy
2011. júl. 26. 20:52
Tettetek már el savanyúságot tartósítószer nélkül?
További ajánlott fórumok:
- Stelázsi: Kreatívan, mit mivel, cukor, tartósító nélkül, egészségesen, természetesen
- Lassan indul a befőzési szezon. Szoktál eltenni gyümölcsöt, savanyúságot.?
- Hogyan kell lecsót eltenni tartósítószer nélkül?
- Hogyan lehet meggyet tartósítószer nélkül eltenni?
- Lekvár, befőtt tartósító nélkül. Működik?
- Ti főztetek már körtéből lekvárt, nagyon vizes, sokáig kell főzni?Tartósító nélkül eláll?