Családi pótlék és gyes utalásának időpontjai 2010-ben (beszélgetés)
Jó reggelt!
A csaladit már megkaptam, de nem tudjátok h a gyest mikor utalják?
sziasztok,
az utalások napját tudom, megnéztem a MÁK honlapján.
Február 1.
Március 1.
Április 1.
Május 3.
Június 1.
Július 1.
Augusztus 2.
Szeptember 1.
Október 1.
November 2.
December 1.
Sziasztok!
Szerintetek a januári POSTAI kifizetésnél a családi és a gyes mikorra ér "ide"? (Budapest)
Üdv: Enikő
2010. május 03.
2010. június 01.
2010. július 01.
2010. augusztus 02.
2010. szeptember 01.
2010. október 01.
2010. november 02.
2010. december 01.
2011. január 03.
Családi pótlék utalásának időpontjai. A számlán az utalási időpontot követő munkanapon irják jóvá. Tehát a következő november 3.-án lesz a számlán. Nekem hétvégén soha semmilyen utalásom nem érkezik meg, de akinek van direktje neten, ha belép, akkor ott le is van irva, hogy hánytól hányig utal a bank, és, hogy mely napokon.
sziasztok!
Most várom az első babám idén végzek az egyetemen szóval bejelentve még nem dolgoztam. Az lenne a kérdésem ha tudtok segíteni, hogy a gyed és a családi pótlék jár egyszerre? szóval az egyik nem zárja ki a másikat?
Sziasztok!
Tudnátok segíteni....?
Eddig utalták nekem a gyest és a családit is, most már postai úton szeretném kapni. Igazából én úgy kértem, hogy postás hozza, de mégis utalják. Megoldható ugye? Nem csak fordított esetben, hogy postáról utalásra váltani... Mennyi idő lehet kb, szóval a decemberit már úgy kapnám?
Előre is köszi a válaszokat!!!
Enikő
nincs
most néztem a portálon
a francba, ez azért disznóság nem?
Én hitelkeret visszaállitást is várok.
6 havi részletfizetésem volt csökkentésre ami lejárt, de már az elején több volt a számlámon.
Évekkel ezelőtt 3 hónap után automatikusan visszaállitották, most meg nincs visszaállitva.
Az otp-be meg ha elmegyek vinnem kell a gyerekemet is, aki suliban van, mert társtulajdonos az árvaellátás miatt.
Igen én is jártam már igy.
A nagynéném küldött pénzt a számlámra mert nem volt pénzem kajára. Elmentem levenni, mikor levettem láttam, a papiron hogy még van rajta pénz.
Ugyhogy rajta volt már majdnem 1 napja, sms meg sehol.
nincs családi, most néztem a számlámat az otp honlapján.
már az sms-ben nem bizon.
Lányok !!!!!!
Viszekt a bal tenyerem, de nagyon. És már délelőtt óta.
Ez hétfőhöz még korai nem?
Érdekes, a linket be engedi másolni a goggle keresőbe.
A hozzászólok receptjeit egy másik fórumról nem engedi kimásolni az asztalra, de mappába se.
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki a 2011-es Gyes és Családi pótlék postai, illetve a banki utalás időpontjait?
- Lehet-e befolyásolni a menses időpontját?
- Lassan eljön a különköltözés időpontja. Miért néz rám rosszul mindenki ez miatt?
- Kutya helyes étkeztetésének időpontja
- A fürdetés időpontját szigorúan be kell tartani újszülöttel?
- 2010-ben 2 gyermek után mennyi gyes-t és családit kellett volna kapnunk?