Lassan eljön a különköltözés időpontja. Miért néz rám rosszul mindenki ez miatt? (beszélgetés)
Nem mindig bunkó amúgy. Néha. De zavar a bűz. A lakásban piaszag van. Rendetlenség. Estére szédeleg és féltem a macskákat, hogy rájuk tapos vagy valamit tönkre tesz.
Eddig kis lakásban éltünk itt vagy előtte szállason, de mindenhol volt kifogás , hogy miért nem tart rendet. Most azt várta volna , hogy együtt lakjunk nagyobb térben és állítólag rend lesz. Erre már nem várok. Úgy voltam vele , hogy a kis lakás miatt kellett volna mindent a helyére tenni, úgy nagyobbnak tűnt volna a hely...
Új lakásban nálam majd ezek miatt ugyan nem lesz kirakodóvásár. Macskáknak is jobb lesz , mert nem fognak a nagy kergetőzés közben semmit feldönteni, leverni. 😃
Határtól 2 órára vagyok. Kisváros. Nem kell munkahelyet váltani a költözés miatt ,mert autóval 3 perccel több az út, mint eddig. Gyalog onnan tényleg nem fogok tudni járni dolgozni, mint most.
Masszázst nem tudtam csinálni itt sajnos. De keresgélek majd ezután. Konyhai munka nagyon nem megy és télen már másik munkahelyet szeretnék. Ha konyha is lesz , akkor ne ilyen , mint ez... Környéken inkább szezonális munkák vannak, de autóval már így könnyebben tudok keresgélni.
Közel vagy a határhoz? Kisváros? Ott, ahol eddig is laktál? Munkahely miatt kérdezem. Azt nem kell változtatnod a költözés miatt?
A masszázst már tudod csinálni?
Jó sok kérdés! :))
Mármint a (volt)párod iszik ennyit naponta?
Mert ez pénben is alkoholban is sok...
A hazamaszkálas miatt nem tudtam sokat spórolni, de a kevés pénzem is a lakás berendezésére ment rá. Lenne még mit venni.
Alig várom , hogy mehessek.
Elvileg ezen a héten hívnak , hogy mehetek. Várok.
Amúgy idegen emberek szerint is a 10 sör naponta nem sok. Igaz , ferfi mondta.
Mindenki azt hiszi, hogy van autóm, tudtam spórolni azzal, hogy együtt laktunk és lelépek. Tavaly is egyedül akartam menni az albérletbe, az nem jut eszébe senkinek.
Mindenki úgy látja szerintem , hogy csak 1-2 sört iszik, nem többet és ezért én vagyok a bunkó. Meg nekem kellene segíteni neki változtatni, hogy tartson nagyobb rendet maga körül. Vagy nekem lik van a lábam között, ezért az én dolgom a takarítás.
Ja meg azt is hallottam , hogy én hálával tartozok neki...
A te életed, senkinek semmi köze hozzá!
Költözz mielőbb!
Sok szerencsét!!! 🍀
Távolabbi ismerősök véleménye nem sokat számít, hiszen "lakva ismerszik meg az ember".
A közelebbi ismerősök, főleg ha azok az ő közvetlen rokonai és neheztelnek rád?
Tudod miért? Nagyon is jól ismerik a párodat, és tudják jól, ha te lelépsz, közülük valakinek, valakiknek kell felvállalni, hogy megcsinálnak körülötte mindent, amit eddig te csináltál!!!!
Ezek után majd ők ganézhatnak, hordhatják ki a lakásból zsákszámra az üres göngyöleget, moshatják a büdös zokniját, ...
Ne csodálkozz kedves, hogy haragszanak rád! És? Haragudjanak. Ettől te még nyugodtan lépjél ki egy ilyen kapcsolatból, és adj esélyt önmagadnak, hogy mielőbb megtaláld a valóban hozzád illő társat! Örülj, hogy még időben meghoztad a helyes döntést, és másokkal ne törődj! :))
Ki "mindenki"?
Ha jól értem közös gyerek sincs. Hol itt a probléma?
További ajánlott fórumok:
- Családi pótlék és gyes utalásának időpontjai 2010-ben
- Tudja valaki a 2011-es Gyes és Családi pótlék postai, illetve a banki utalás időpontjait?
- Lehet-e befolyásolni a menses időpontját?
- Kutya helyes étkeztetésének időpontja
- Miért vagyok én maximalista, ha körülöttem mindenki link? Vagy én láttom rosszul?
- Ha egynél több örökös van valaki után, mindenki egyszerre kap értesítést, a hagyatéki tárgyalás időpontjáról?