Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Miért vagyok én maximalista, ha körülöttem mindenki link? Vagy én láttom rosszul? fórum

Miért vagyok én maximalista, ha körülöttem mindenki link? Vagy én láttom rosszul? (tudásbázis)

2008. okt. 22. 03:42
A felelőség tényleg fontos lenne-MÁSOK FELÉ. DE tényleg nem vagyunk egyformák.Meg szerintem a hozzáálláson is sok függ.
2008. aug. 8. 12:50

Kicsit bővebben is kifejthetnéd a problémádat?

Nem lehet, hogy te vagy túl görcsös, megfelelési kényszered van és idegesít, ha mások lazábban fogják fel a dolgot, mégis ugyanolyan sikeresek mint te vagy?

2008. aug. 8. 12:47

Maradj csak olyan, amilyen vagy. Nem benned van a hiba.

Nehéz olyan embereket találni, aki képes, tudja és akarja is megtenni azt, ami az erejéből tellik, azért hogy neki és a körülötte élőknek is jobb, nyugodtabb, boldogabb életük legyen.

Akik eddig csak kaptak és kaptak, azok egész életükben el is várják, hogy mindenki csak adjon neki, de ő nem tesz érte semmit. Úgy érzi, hogy neki "jár" minden. Azt nem tudja felfogni, hogy azért neki is tenni kell valamit. Sok embernek elszállt az agya, és azt hiszi, hogy ő találta fel a spanyolviaszkot.

2008. máj. 15. 08:12
Attól függ miért gondolod ezt?
2008. máj. 14. 16:24

ha úgy érzed, hogy te maximalista vagy, és mindenki más körülötted link, akkor szerintem inkább kommunikációs gondok lehetnek közted és a körülötted levők között.

beszéltél már velük arról, hogy mit gondolsz?

2008. máj. 14. 16:05
Miért vagyok én maximalista, ha körülöttem mindenki link? Vagy én láttom rosszul?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook