Miért vagyok én maximalista, ha körülöttem mindenki link? Vagy én láttom rosszul? (tudásbázis)
Kicsit bővebben is kifejthetnéd a problémádat?
Nem lehet, hogy te vagy túl görcsös, megfelelési kényszered van és idegesít, ha mások lazábban fogják fel a dolgot, mégis ugyanolyan sikeresek mint te vagy?
Maradj csak olyan, amilyen vagy. Nem benned van a hiba.
Nehéz olyan embereket találni, aki képes, tudja és akarja is megtenni azt, ami az erejéből tellik, azért hogy neki és a körülötte élőknek is jobb, nyugodtabb, boldogabb életük legyen.
Akik eddig csak kaptak és kaptak, azok egész életükben el is várják, hogy mindenki csak adjon neki, de ő nem tesz érte semmit. Úgy érzi, hogy neki "jár" minden. Azt nem tudja felfogni, hogy azért neki is tenni kell valamit. Sok embernek elszállt az agya, és azt hiszi, hogy ő találta fel a spanyolviaszkot.
ha úgy érzed, hogy te maximalista vagy, és mindenki más körülötted link, akkor szerintem inkább kommunikációs gondok lehetnek közted és a körülötted levők között.
beszéltél már velük arról, hogy mit gondolsz?
További ajánlott fórumok:
- Amikor körülötted tombol az influenza, mi a védőpajzsod?
- Ami a gondolataidban - az körülötted.
- Ma tudtam meg, hogy állapotos vagyok ez már biztos, mindenki az abortuszt emlegeti körülöttem, mit tegyek?
- Lassan eljön a különköltözés időpontja. Miért néz rám rosszul mindenki ez miatt?
- Csak nekem nem tetszik az a kifejezés, hogy "aszondja", "aszonta"? Nem látom helyesnek, nem használom, de körülöttem mindenki így mondja
- Miért halt meg körülöttem mindenki?