Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Csak sampon és jobb állapotú a hajam ez lehetséges? fórum

Csak sampon és jobb állapotú a hajam ez lehetséges? (tudásbázis)

2022. júl. 22. 19:25
A sampon is számít.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Cc7a88f96d)
2022. júl. 22. 15:08

Igen tudom még pár hónapot várok és vágatni belőle megint, hogy a vége friss legyen. De most szerintem maradok csak a samponál de egy darabig biztos rövid lesz mindig vissza vágatom majd.

Nagyon köszönöm a válaszokat 💐

8. tien
2022. júl. 22. 12:21

Nekem a sok friss levegő, zöldség, gyümölcs és henna.

Elvileg már nem lenne szabad egészségesnek lennie a hajamnak/elmúltam ötven/,de nem törődik vele , nagyon szép 😉

2022. júl. 22. 11:59
A levegőn szárítás is számít szerintem.
6. Ágio8405 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2022. júl. 22. 10:27
Igen, inkább a sok víz és a zöldség gyümölcs.
5. cc7a88f96d (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
2022. júl. 22. 10:26
Akkor nem nő a haj ha töredezett.Az ápolt,rendszeresen vàgott haj viszont megfelelően tud.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Soufflet)
2022. júl. 22. 10:13
Egyépként már nem törik mióta volt vágva. De mióta vágva volt nincs súly ami lehuza, ezért nem áll sehogy simítás nélkül ált csak fel köröm ne keljen ki simitani csak akkor szoktam ha nagyon muszáj.
2022. júl. 22. 10:10
Régebben nagyon kevés vizet ittam de most 2 hete ittam minden nap legalább 3 litert és sok gyümölcsöt zöldséget ettem talán attól ilyen jó az állapota most mert ápolásában tényleg csak egy hajmosás levegőn szárítás és fel kötöttem rengeteget nőt is ebben a hónapban szerinted akkor inkább ez felelős érte nem a sampon olyan jó?
2. Soufflet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. júl. 22. 09:52

A szepseg belulrol fakad. A haj reszerol foleg.

Talald ki, milyen haj all jol abban gondolkodva, ahol nem torik a hajad.

Ez altalaban generikailag adott.

En most legalabb 15 centitol megszabadulok.

Amikor szokitettem, es rovid lett, is csinaltam vele valamit.

2022. júl. 22. 09:37
Nagyon sok mindent ki próbáltam már rá de sose volt még ilyen puha szép fényes 😮

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook