Könnyen zsírosodó, de festett hajam van. Most milyen sampont használjak? (tudásbázis)
haja válogatja,
nekem ez éppen megfelel és attól jobb, mert nem azonnal kenik a hajadra és utána tekerik fel a dauercsavaróra, hanem vizesen feltekerik, utána kenik rá a daueres folyadékot, ezáltal nem a tövén van és lassan levágják, hanem pont a tövét emeli meg, emiatt nem is tapad a fejbőrhöz, szóval nagyon jó :)
Én nem ecetes pakolást írtam, hanem ezt az öntetet ráöntöd a fejedre, amikor a sampont már rendesen kimostad.
Utána ne tegyél semmit a hajadra ha nem szükséges (lakk, balzsam). Pihentesd 1-2 mosás erejéig.
És nem kell sűrűn mosni, hetente bőven elég egyszer hajat mosnod, ha Bp-en laksz, akkor is.
ha semmi nem használ, mint régebben nekem sem,
marad a 10, de CSAK 10 perces tő-habdauer.
Félévente megcsináltatod és hidd el, használ.
szia,
ez amit itt leírtál minden samponra érvényes, hígítva kell használni az összest.
Egyébként a hajat mosás után sem szabad durván dörzsölni a törölközővel, csak finoman leitatni róla a vizet, mert töri egyébként.
Legalább 10-szeres higításban kell a sampont használni. (WU2-t literest veszek)
Először leöblíted a hajad langyos vízzel, aztán átmosod a feloldott sampon harmadával ... leöblíted, majd a többi samponnal jól megmosod. Akkor már nagy hab lesz a fejeden.
Az öblítőnek pedig próbáld meg, hogy 2 liter vízbe egy evőkanál 20 %-os ecetet öntesz, és azzal öblíted le a hajad a végén.
Nem szabad csak újbeggyel dörzsölni a fejbőrt.
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok az "új" éhségcsökkentőről! Használja valaki a Hoodia spray-t?
- Milyen sampont (vagy egyéb megoldást) használtok gyorsan zsírosodó hajra?
- Szemölcs ellen mit használjak?
- Melyik lisztet használjátok?
- Mit használjak nagyon gyorsan zsírosodó hajamra?Naponta kell mosnom, mert másnapra nagyon zsíros.
- Melyik Gliss Kur sampon a jó festett szőke, vékonyszálú, zsírosodó és fénytelen hajra?