Használt már valaki színező sampont? Nekem fekete a hajam, a neten böngésztem, hogy mit is találhatnék, de nem igazán jutottam sokra. (tudásbázis)
Vagy egyszerűen kicsit türelmetlen vagy, nem gondolod? :) Szerintem elég nehéz problémát vetettél fel, talán ezért nem tud senki "azonnal" válaszolni :)
1, Nem akarod, hogy fekete legyen a hajad!
2, Nem akarod levágatni!
3, Nem akarod befestetni!
Én azt gondolom, ha szép hosszú hajad van akkor konzultálj egy fodrásszal, nehogy véletlenül mégis tönkretedd a házi praktikákkal :)
Miért vagy pesszimista??? Üdv.: Fiti
Vagy most jutott eszembe, hogy menj be a Mars teren a fodrasz kellekeshez. (En is szegedi vagyok, csak azert tudom, vagy van meg egy a Tescoban is, de az kisebb):)
Ott nagyon sok ilyen cuccot lehet kapni, es meg tanacsot is tudnak adni, hogy melyik a legjobb, amit neked kellene hasznalnod! :)
Szia,
Talan hennaval probald meg szinezni, de sajnos mas otletem nincs. Esetleg ha bemesz egy nagyobb gyogyszertarba ott lehet hogy tudnak vmi otletet adni!
Amugy drogeriakban lehet szinezo sampont kapni, vagyis ez inkabb olyan tasakos kinezetu cucc, amit assszem vizes/nedves hajra kell rarakni, es rajtahagyni (de van rajta pontos utasitas, sajnos nagyon regen hasznaltam szinezot!)
az eredeti hajamat szeretném visszakapni, de majdnem derékig érő a hajam, ha leszívatatattom a feketét akkor azt mondták minimum a felét le kell vágni és tönkremegy, ami igaz is, tudom
de nagyon szép és egészséges a hajam amit nem akarok tönkretenni
csupán azt szeretném, ha a most fekete hajamat valamivel be tudnám színezni, hogy amíg kopik nézzek ki valahogy...
van erre ötletetek? hogy van olyan színező sampon, ami fekete? vagy legalább nem lesz ennyire eltérő mint most, mert az eredeti hajam barna, világos barna, a festett pedig fekete
Szia!
Milyen színűre szeretnéd színezni?
hello
milyen színű hajat szeretnél?
Sziasztok.
Használt már valaki színező sampont? Nekem fekete a hajam, a neten böngésztem, hogy mit is találhatnék, de nem igazán jutottam sokra. Nem igazán szeretném már festetetni a hajam, de kiszívatni sem akarnám, mert az nagyon megártana a hajamnak, ami már majdnem a derekam alá ér :)
További ajánlott fórumok:
- Négy éve végeztem el a főiskolát, azóta keresek tanítói munkát. Miféle pluszt kellene még nyújtanom, amivel találhatnék is?
- Hogyan találhatnék egy jó barátot?
- Hol találhatnék olyan személyt, akinek lehetnék a gondozója?
- Tudna segíteni valaki a NIKON COOLPIX 2200 fényképezőmhöz hol találhatnák utmútatót?
- Nagyon sok sikertörténetről hallani, hogy ducik mennyit fogytak, izmos, szép testük lett. Hol találhatnék olyan edzőt, aki segítene ebben?
- Hogy találhatnék munkát? Nem vesznek fel, mert hétvégi iskolába járok.