Csak (+)pozitívat írhatsz !(sikerül?) (beszélgetés)
19 hetes kismama vagyok, és nemsokára összeházasodunk életem szerelmével.:))
Jah, és visszatérő vendég vagyok ezen az oldalon annak ellenére, hogy nemrég még pánikbetegséggel kellett bírkoznom.
1 éve nem történt senkivel semmi pozitív dolog?????
Akkor írok én! :))
Nagyon hálás vagyok, hogy életem szerelmével élhetek, aki szeret, megbecsül, és ösztönöz arra, hogy bizonyítsak magamnak.
Most épp dolgozik, de én várom haza.
A nyugis reggelemet egy kis tejberizzsel és a kedvenc filmem egyik részével indítottam, és most jöhet a házimunka.
Az élet szép.:)
Legyen szép napotok.
Megvan a matematika érettségim:):)
Csoda:D:D:D
Igyekszem minden nap hálát adni (legalább) 10 dologért, hogy a pozitív dolgokat jobban észrevegyem, és értékeljem.
Ez a fórum a 13. lesz ma. :)
Nagyon hálás vagyok, mert valaki létrehozott egy ilyen pozitív fórumot. Igazán jó dolog visszaolvasni, hogy a kis dolgoknak is lehet úgy örülni, (ha észrevesszük), mint a nagyobbaknak.
A szerelmemmel élek, és olyan pozitív a hozzáállása mindenhez, hogy még a végén én is elkapom tőle..:DDDD (Remélem..:D)
Ebben segítettem magamnak, mert tegnap a Titkot hallgattam, ez a fórum meg még fel is erősíti a tanultakat.:)
Emellett alig várom a mára betervezett tisztítókúrát.:)))
Végre!
Örülök ennek a fórumnak.
Egész nap itt volt az egyik barátnőm (pedig csak beugrott egy kicsit... :D ), holnap pedig jön a másik és megyünk Pestre kirándulni!
Jupíííííí! :D
További ajánlott fórumok:
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Akik 1 héten belül teszteltek pozitivat
- Szerintetek mit jelent, ha a nő beismeri az érzelmeit a férfinak, de az nem reagál rá se negatívat, se pozitívat?
- Mennyi volt a hőmérsékletetek, amikor pozitívat teszteltetek?
- Kedvenc topikom. Csak egyet írhatsz!
- Létezik olyan, hogy a vizeletes ovuteszt itthon pozitívat mutatott tegnap és ma a doki uh-on azt látta, hogy csak éretlen petéim vannak?