Létezik olyan, hogy a vizeletes ovuteszt itthon pozitívat mutatott tegnap és ma a doki uh-on azt látta, hogy csak éretlen petéim vannak? (tudásbázis kérdés)
Szia!
A closty nekem sem használt. Irtak fel utánna Merionál injekciót, amitől lett 1db pete. Kettő inszemem volt, de nem sikerültek. Aztán a második inszem után, amikor azt mondtuk, hogy most várunk a lombikkal pár honapot, akkor spontán sikerült. Lehet, hogy a sok hormon mégiscsak használt. Elötte sok évig probálkoztunk. De most itt van a 2hónapos kislányom. Szóval ne add fel, mert sikerülni fog Neked is. :)
Ebben a hónapban clostit szedtem és azzal sikerült ezt produkálni, azaz semmit:(
most clostit és valami szuris cuccot irt fel.
A PCO-nál ez van sajna. A diéta és gyogyszer nélkül nem érnek meg rendesen a peték. Nem is repednek meg teljesen.
Az LH teszt azért mutathat pozitivat mert a PCO-nál gyakran elöfordul az emelkdett LH szint. Igy a teszt kimutatja peteérést pedig lehet csak a PCO miatt több magasabb az LH szint. Könynen lehet ha mindin nap csinálnál egy tesztet mindennap pozitiv lenne.
Sajnálom hogy ezt mondta a doki:(
Hogyan lehetséges ez?? A tesztcsikom sötétebb mint a kontrollcsik,szépen 3 nap alatt sötétedett be folyamatosan. Ma elmentem dokihoz mivel clostit szedtem kellett nézzen, és azt mondta, hogy nem érettek meg , mindegyik kicsi.
Hogyan lehet ez??? Olyan nincs, hogy 1-2 nap alatt még szépen megnő és a teszt ezt mutataja?
További ajánlott fórumok:
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Akik 1 héten belül teszteltek pozitivat
- Szerintetek mit jelent, ha a nő beismeri az érzelmeit a férfinak, de az nem reagál rá se negatívat, se pozitívat?
- Mennyi volt a hőmérsékletetek, amikor pozitívat teszteltetek?
- Ez a teszt pozitívat mutat?
- Hanyadik napon mutatott pozitívat a terhességi teszted?