Akik 1 héten belül teszteltek pozitivat (beszélgetős fórum)
ezt még nem hallottam.
Már bele törödtem a 15.-ébe. Legalább addig is fejlődünk.
Zsanival össze rakunk neked egy adag émelygést és elküldjük neked.
Én is akarok émelyegni! :)
Azt olvastam, úgy kisebb a vetélés esélye, biztos a magasabb hormonszint miatt.
Ne bánd, hogy messze van a 15-e, engem azonnal fogadott a dokim, majd napokig ment a para, hogy méhen kívüli, vagy elhaló terheség, mert semmi sem látszott az 5+5 napos UH-on.
Aztán a mai UH meg a HCG kimutatta, hogy egyszerűen csak 4-5 hetes, később volt peteérés. De ezt a pár napot, főleg az első UH utánit, szívesen kihagytam volna az életemből.
hú láttam, gyönyörű a teszted!!!
nekem az egyik barátnőm azt mondta, hogy ilyenkor még nagy valószínűséggel nem látnak semmit, csak van egy vérvétel, ahol mondanak egy pontos hcg értéket.
ma készítettem még egy tesztet.
Mivel annyira messze van a 15.-e. Már azon gondolkodom én is, hogy valami másik orvoshoz is elmegyek, aki nem ilyen soká tud fogadni.
Bár aztán eszembe jut, ha kivárok, addigra a doki bácsi többet fog tudni mondani, mert akkor már a magzatom is idősebb lesz(7-8hetes).
Gratulálok!!! :)
Én szedek, mármint magnéziumot meg b6-ot is, de nem tudom mi lenne ha nem szedném :) Szóval szerintem szedd bátran, ártani biztos hogy nem árt, sőt! Nekem inkább a hasam görcsölget, a derekam ritkábban.
Sziasztok!
CSatlakozhatok?
27-én teszteltem 10-essel pozitívat,azóta minden reggel nézem 25-össel,és erősödik a csík!Május 8-
án kell mennem dokihoz,mert minél előbb be kell az endokrinológiára jelentkeznem!
Nekem is ez a derékfájás a szörnyű,a többi még enyhe!Valaki szed magneB6-ot??
Ugyanolyan márkájú a teszted? Elsô vizeletbôl?
Kicsit tarts szünetet, és pár nap múlva nézd meg ugyanolyan teszttel. Vagy legalább 1 napot hagyj ki, elvileg 2 naponta duplázódik a hcg.
Tudom, könnyû okoskodni, én is paráztam, sôt.
Sziasztok, ma kaptam megnyugtató híreket a HCG értékről. Remélem, így marad.
Remélem, ti is jól vagytok!
További ajánlott fórumok:
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Mennyi volt a hőmérsékletetek, amikor pozitívat teszteltetek?
- Pozitívat és negativat is teszteltem, vajon terhes vagyok?
- 02.14-én volt egy egészségügyi küretem, tegnap pedig pozitívat teszteltem. Lehetek méhen kívüli terhes?
- Hanyadik napon teszteltél pozitívat és hány napos volt a ciklusod általában?
- Normál, 26-28 napos ciklus esetén mikor teszteltél pozitívat?