Normál, 26-28 napos ciklus esetén mikor teszteltél pozitívat? (tudásbázis)
A 10es tesztek mostanában egyébként sokszor fals negatívak, próbálj ki több tesztet ha ilyennel csináltad!
Az egyik klubban sorozatban mutatott téves eredményt több lányzónál is. (a 10es teszt negatív volt,miközben a 25ös meg már halvány pozitív)
nekem 28 napos ciklusnál a nem várt napján annyira halvány pozitív lett, hogy sokan nem is látták :D
2 nappal később már egyértelmű volt, de még akkor se volt ugyanolyan erős mind a két csík :)
Drukkolok!
nekem 28 napos a ciklusom vagyis volt...és az elmaradást követő második napon már erősen pozitív volt...
szurkolok neked!!!
Nekem is 26 napos és nem tudom mitől néha-néha 28 lesz.Szerintem ez függ sok mindentől lelki-ideg állapotesetleg időjárás is.
Nem biztos,hogy nem vársz babát attól mert most negatív lett.Lehet a teszt nem elég érzékeny.Az első nekem is negatív lett,kb. 1 hét múlva lett két csíkos,de az is halovány.Végül a doki állapította meg,hogy 6-7 hetes körüli.
Nekem alapjáraton 26 naposak a ciklusaim, eszerint vasárnap nem kellett volna megjönnie (nem is jött). De néha 28 napos (évente 2x, 3x), eszerint mára nem várom.
Reggel teszteltem, negatív lett. Ki mikor tesztelt pozitívat?
További ajánlott fórumok:
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Akik 1 héten belül teszteltek pozitivat
- Mennyi volt a hőmérsékletetek, amikor pozitívat teszteltetek?
- Pozitívat és negativat is teszteltem, vajon terhes vagyok?
- 02.14-én volt egy egészségügyi küretem, tegnap pedig pozitívat teszteltem. Lehetek méhen kívüli terhes?
- Hanyadik napon teszteltél pozitívat és hány napos volt a ciklusod általában?